Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Kerala Dust 14 Şubat’ta Klein Phönix kabininde

İngiliz üçlü Kerala Dust, Pandemic Event ve Klein Entertainment iş birliğiyle 14 Şubat’ta Klein Phönix sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Şubat 2020
Kerala Dust 14 Şubat’ta Klein Phönix kabininde

Elektronik müzik ve geleneksel besteleri arasında bir köprü kurmayı hedefleyen Güney Londralı üçlü Kerala Dust, 14 Şubat’ta Klein Phönix'te canlı performanslarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Yetiştikleri şehrin aşırılığı ve garipliğini bu genç ve dinamik grubun müziğinde hissetmek oldukça mümkün. Yine de kendilerine özgün tınılarıyla DGTL, Amsterdam Dance Event, Fusion gibi dünyaca ünlü festivallerde yer alan üçlü, Monolink, Stavroz, HVOB gibi sanatçılarla hem aynı doğrultudaki sanatsal disiplinde ilerlemeyi hem de sahne performansları ile özgün bir konuma ulaşmayı başardı.

2016 yapımı 'Motions', sonraki yıl çıkardıkları 'Late Sun', 2018 yapımı 'The Chain', 'Maria' ve 'Francesca's Frames' isimli çalışmalarıyla dikkat çekici bir çıkış grafiği yakalayan Kerala Dust, 2019'u da 'Closer' ve 'Magdalena' adlı başarılı çalışmalarıyla boş geçmemişti.

Medya/kreatif projelerinde Pandemic Media ve etkinlik/organizasyon projelerinde Pandemic Event olarak iki ayrı markadan oluşan Pandemic Group ve Klein Entertainment iş birliğiyle gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Laetizia ve Menachem 26 da sahne alacak. Ayrıntılı bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilir, Kerala Dust'ın geçen yıl dinleyicileriyle buluşturdukları son çalışmaları 'Magdalena'yı aşağıda dinleyebilirsiniz.

KERALA DUST | KLEIN PHÖNIX, 14 ŞUBAT 2020

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...