Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Lorenzo Senni Warp Records'tan ilk kez albüm çıkaracak

‘Scacco Matto’ Senni’nin beşinci uzunçaları olacak

  • MUSTAFA TOKGÖZ
  • 12 Mart 2020
Lorenzo Senni Warp Records'tan ilk kez albüm çıkaracak

Lorenzo Senni, beşinci albümü 'Scacco Matto' hakkında bilgi vererek çalışmasının Warp Records’tan yayımlayacağı ilk uzunçaları olacağını ve 24 Nisan'da piyasaya sürüleceğini duyurdu.

'Scacco Matto', Senni’nin Warp’tan yayımladığı ‘Persona’ kısaçalarının ardından dört yıl sonra çıkacak. Senni yeni albümünün kapağında, 'Persona' kısaçalarının kapağına benzer şekilde dışarıdan bir kişinin küçük bir pencereden dışarıya bakarak kendi dünya kavramını oluşturmasını imgeliyor. Sanatçı bu sayede rave kültüründeki röntgencilik kavramı üzerine daha fazla eğildiğini ortaya koyuyor.

Albümü hakkında açıklamalarda bulunan Senni, “Başlık, İtalyanca ‘şah mat’ anlamına geliyor ve pistlerde sürekli bir 'rakip' var - sanki kendimle bir satranç oyunu oynuyor gibiyim. Gerçekten müziği belirli bir yere getirmeye ve avantajlı olarak başka bir yaklaşıma geçmeye çalışıyordum. 'Kuantum Jelly' den bu yana geliştirdiğim fikirleri ne kadar ileriye götürebileceğimi görmek istedim ve bunu yapabilmek için kendimden yükümlüyüm ve kuralları zorlamam gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Senni, albüm haberinin yarattığı heyecanı yukarıda tutmak için albümde yer alan ‘Discipline of Enthusiasm’ adlı parçayı paylaştı. Parçanın başlığı, Senni'nin zorlama kısıtlama fikrini güçlendiriyor ve barındırdığı müzikalite sanki aşırı uçlara salınmak istiyor ama kendini geri tutuyor gibi, sürekli bir şekilde sıkışmışlık hissi veriyor.

‘Discipline of Enthusiasm’ isimli çıkış parçasını aşağıda dinleyebilir, albüme buradan ön sipariş verebilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haberin yazarı Mustafa Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...