Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Beyaz perdenin nabzı “Beats” ile atacak

İki gencin illegal underground partilerle tanıştığı geceyi konu alan film İngiltere ve İrlanda'da gösterime girdi

  • SEREN SARI
  • 1 Haziran 2019
Beyaz perdenin nabzı “Beats” ile atacak

1994 yazında illegal underground partilere balıklama dalan iki gencin hikayesini anlatan “Beats” film müzikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

17 Mayıs’ta İngiltere ve İrlanda’da gösterime giren İskoç yapımı film, İskoçya'nın merkezindeki küçük bir kasabada yaşayan Johnno’nun daha iyi bir yaşam arayışında olan ailesi ile birlikte yeni bir şehre taşınmadan önceki son geceyi en yakın arkadaşı Spanner ile birlikte yeraltı dünyasına çıktıkları yolculuğu ve asla unutamayacakları illegal geceyi konu alıyor.

Yapımcılığını Steven Soderbergh’in üstlendiği “Beats”in yönetmen koltuğunda “Black Mirror” sayesinde yakından tanıdığımız ünlü yönetmen Brian Welsh var. Çılgın kültür tasvirlerini oldukça başarılı işleyen yönetmen film müzikleri arasında The Prodigy, Orbital ve Inner City’nin ikonik parçalarına yer vermiş.

“Energy Flash” (Joey Beltram), “Song of Life” (Leftfield), “Hyperspeed” (The Prodigy), “Spastik” (Plastikman), “Big Fun” (Inner City), “Track 4” (LFO), “Orbital” (Belfast) ve daha fazlasının yer aldığı, film müziklerinden derlenen Spotify listesine göz atmak için burayı tıklayabilir, filmin resmi fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...