Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MODA

NAKT | Provokatif Çizgiler

Uzun soluklu Berlin gecelerine damga vuran NAKT Army tekdüze moda kalıplarını alaşağı ediyor

  • SEREN SARI
  • 18 Mayıs 2019
NAKT | Provokatif Çizgiler

Underground kültürden aldığı ilhamla gece hayatı modasına can alıcı bir noktadan yaklaşan Berlin merkezli NAKT iddialı kataloğuyla fark yaratıyor.

Dikkatleri üzerine çekmeyi seven kitleler tarafından tercih edilen NAKT, dans pistinde geçireceğiniz uzun soluklu gecelerde ulaşmak istediğiniz iddialı görünüm ve konforu bir arada sunuyor. Frapan ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan el yapımı ürünler underground kültür ve moda tutkunlarına unutulmaz bir gece vaat ediyor.

Sosyal medyayı oldukça başarılı bir şekilde kullanan NAKT, koleksiyonunu “Army” adını verdiği modelleri ile tanıtıyor. Provokatif tarzlarıyla Berlin underground partilerinin çizgisini belirleyen NAKT Army tekdüze moda kalıplarını alaşağı ediyor.

Arthur Valverde tarafından yazılan ve yönetilen kısa film “Rave”, markanın çizgisine dikkat çeken müthiş bir sinematografiye sahip. Vizyonunu Berlin’de yaşayan dört kadının hikayesi aracılığıyla yansıtan yönetmen Underground kültüre oldukça duygusal bir açıdan yaklaşıyor.

NAKT kataloğunu buradan inceleyebilir, yönetmen Arthur Valverde imzası taşıyan "Rave" kısa filmini aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...