Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Nathan Micay Çıkış Albümü 'Blue Spring’ İle LuckyMe’ye Merhaba Dedi

'Blue Spring' 3 Mayıs'ta piyasaya çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Mayıs 2019
Nathan Micay Çıkış Albümü 'Blue Spring’ İle LuckyMe’ye Merhaba Dedi

Geçmişte Bwana adı altında da prodüksiyonlar yapan Kanadalı sanatçı Nathan Micay, çıkış albümü 'Blue Spring'i 3 Mayıs'ta LuckyMe etiketiyle piyasaya çıkardı.

Bwana adıyla da bilinen sanatçı, albümü 'Blue Spring'i progressive, trance, techno, hardcore, jungle, IDM ve ambient arasındaki 'tatlı' bir nokta olarak tanımlıyor.

Bwana ismi ile paylaşmış olduğu müzik tarzı ile benzerlik gösteren yeni albümünün melodik ve anthemic materyallerle dolu olduğu görülüyor. Sub bass, future breakbeat ile drum-roll öğelerini yüksek coşkusu ve bu dünyaya ait olmayan ses manzaralarıyla karşılayan albüm “teknikolor gezinti” (technicolour ride) olarak tanımlanıyor.

Proje, kendisinin geçen yıl çıkış yaptığı Whities macerası ve Kasım 2018’de ESP Institute projesi olan ‘Never Rhythm Game / Team Player’ı takiben gerçekleşmiş oldu. Sanatçı ayrıca 4 Ocak 2019'da Mixmag'in ünlü konsepti The Lab New York'ta ağırlanan isimlerden biriydi.

Blue Spring, 3 Mayıs'ta LuckyMe etiketiyle piyasaya sürüldü. Blue Spring'i buradan sipariş edebilir, albümün 9'uncu parçası ‘The Party We Could Have’i aşağıda dinleyebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...