Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

NI dört kanallı yeni DJ kontrol ünitesi 'Traktor Kontrol S3'ü tanıttı

Traktor DJ ailesinin yeni üyesi 'Traktor Kontrol S3' Kasım'da piyasaya çıkacak

  • ONUR ATEŞ
  • 17 Ekim 2019
NI dört kanallı yeni DJ kontrol ünitesi 'Traktor Kontrol S3'ü tanıttı

Native Instruments, Traktor DJ serisine yeni dört kanallı bir kontrol ünitesi ekliyor.

DJ'likte başlangıç seviyesini geride bırakıp daha büyük mekanlarda dört kanallı kontrol deneyimini tecrübe etmek isteyenler için tasarlanan 'Traktor Kontrol S3', yeni bir ürün olmasına rağmen orta segment fiyatıyla erişilebilirlik ve kaliteyi bir arada sunuyor.

'Traktor Kontrol S3', Native Instruments'in önceki S2 ve S4 kontrol ünitelerindeki büyük ve ışıklı jog tekerlekleri, parça bitimi uyarı bildirimleri ve geliştirilmiş ses perdesi/kanal efekt kontrolörleri gibi yazılımsal ve donanımsal özellikleri beraberinde getirerek bir üst seviyeye taşıyor.

Cihazın dört kanallı mikser bölümü, full EQ, filtre ve efekt kontrol tuşları içerirken yan bölgelerde bulunan iki set halindeki sekizli RGB pad'leri de kullanıcıların sample, loop ve hot cue kullanımlarını etkin şekilde icra edebilmelerine olanak tanıyor. S3 ayrıca, normalde üst segment profesyonel kontrol ünitelerinde rastlayacağımız "dynamic range" ses arayüzüne de sahip.

'Traktor Pro 3' yazılımıyla birlikte sunulacak olan 'Traktor Kontrol S3', 599 euro'luk fiyatıyla Kasım ayında piyasaya çıkacak. Native Instruments'in yeni ürününü bu bağlantıdan ön sipariş vererek edinebilirsiniz.

Sónar İstanbul 2019'a özel olarak hazırladığımız çalma listelerimizi Spotify'da dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...