Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

New Horizons 2019 Martin Garrix'in De Yer Aldığı İlk Aşama Sanatçılarını Açıkladı

Dünyaca ünlü sanatçının yanı sıra birçok isim Nürburgring'deki festival için kesinlik kazandı

  • MIXMAG TURKEY | Çeviri: Emre Eskihoran
  • 15 Şubat 2019
New Horizons 2019 Martin Garrix'in De Yer Aldığı İlk Aşama Sanatçılarını Açıkladı

New Horizons, 2019'da Nürburgring'de düzenlenecek festivalin ilk aşama sanatçılarını açıkladı. Dünyaca ünlü yıldız Martin Garrix'in başı çektiği sahne listesinde birçok isim yer alıyor.

Bu yıl New Horizons'ta izleyeceğimiz 'STMPD' plak şirketinin başındaki isim Garrix, bir milyarın üzerindeki dinlenme rakamlarına ulaşan 'Animals' şarkısı ile dünyada birçok prestijli ödül kazanmış, Avicii, Tiësto, Usher ve Dua Lipa gibi tanınmış sanatçılarla birçok ortak çalışma yapmıştı.

Sanatçıya, 'FUTURE' isimli çıkış albümü ile 2018 yılında 1001Tracklists'in 'Top 101 Producers' listesine girmeyi başaran Hollandalı prodüktör Don Diablo eşlik edecek. Don Diablo, New Horizons'a özel olarak popüler şovu Future XL ile sahnede yerini alıyor olacak.

Geçtiğimiz dönemde Amerika'nın ses getiren elektronik müzik üçlüsü Major Lazer'ı ana sahne sanatçısı olarak açıklayan festival ekibi, yıldız isimlerle dolu listesini, canlı caz tonları ve hızlı beatlerini eşsiz bir şekilde harmanlaması ile ün kazanmış Avustralya'nın yükselen yeteneği Timmy Trumpet ve hardstyle ikilisi Project One ile genişletti.

Dikkat çeken diğer ilk aşama sanatçıları ise şöyle: Alison Wonderland, Brennan Heart, Ostblockschlampen/Eastblock Bitches, Ran-D, Sefa, Sound Rush, Warface, Cuebrick ve David Puentez.

New Horizons bu sene 21-25 Ağustos tarihleri arasında kapılarını tüm elektronik müzik severler için açıyor olacak.

Daha önceki yıllarda Armin van Buuren, Tiësto, Hardwell ve Steve Aoki gibi ünlü isimler katıldığı festivalin 2018 etkinliğine 70.000'in üzerinde müziksever katılmıştı.

Martin Garrix, Major Lazer, Don Diablo ve birçok isim ile festivalin 2019 etkinliği, şimdiden New Horizons'ın en çok ses getirecek etkinliği olacağı sözünü veriyor. Etkinlik biletlerini buradan satın alabilir, festivalin Martin Garrix duyuru videosunu bu bağlantı aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Tüm ilk aşama sanatçı listesi şu şekilde:

Don Diablo
Major Lazer
Martin Garrix
Project One
Timmy Trumpet
Alison Wonderland
Brennan Heart
Ostblockschlampen/Eastblock Bitches
Ran-D
Sefa
Sound Rush
Warface
Cuebrick
David Puentez

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...