Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nicole Moudaber ve Chris Liebing iki parçalık yeni projeleriyle tekrar bir arada

‘Watch Me Choose You’ ve ‘When You Are Near’ isimli parçaları bünyesinde barındıran ortak proje, CLR etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Kasım 2023
Nicole Moudaber ve Chris Liebing iki parçalık yeni projeleriyle tekrar bir arada

Nicole Moudaber ve Chris Liebing, yeni kısaçalar albüm projeleri 'I Will Be A Devil Until I Am An Angel' için yeniden bir araya geldi.

24 Kasım'da Chris Liebing'in plak şirketi CLR altında yayınlanan çalışma, ‘Watch Me Choose You’ ile başlıyor. İnce işlenmiş acid ses örüntülerini sağlam davul ritimleriyle iç içe geçiren parça, zirve zamanı enerjisi için tasarlanmış bir ses deneyimi oluşturuyor. Dans pistlerini etkisi altına almayı hedefleyen başka diğer yapım ‘When You Are Near’ ile devam eden kısaçalar, derin kick seslerinin üzerine eklenen acid unsurlarla etkileyici bir doruk noktası yakalıyor.

Proje hakkında basın açıklaması ile düşüncelerini paylaşan Nicole Moudaber şunları söylüyor: “2000'lerin ortalarından beri Chris'i dinliyorum. Space Ibiza'da dans pistindeyken onun müziğiyle bambaşka yerlere taşındığımı hatırlıyorum. 2016'ya hızlıca geçtiğimizde, dünyanın dört bir yanında onunla düzenli olarak b2b setler çalarken buldum kendimi. Onun sesi benimle çok derin bir seviyede yankılanıyor çünkü sizi adeta transa sokabilir, ve şimdi stüdyoda da iş birliği yaptık. Bu yeni çalışma, ortak yaratıcı ve müziksel zevkimizi temsil ediyor, kulüplerde ve festivallerde denenmiş ve test edilmiş bir iş. Umarız bizim kadar siz de keyif alırsınız.”

Chris Liebing ise şu sözleri sarf ediyor: “Nicole ile yıllar önce tanıştığımızdan beri inanılmaz bir bağımız oldu, birlikte birçok harika b2b set çaldık ve birbirimizin parçalarını remiksledik, bundan her zaman çok mutlu olduk. Birlikte özgün bir proje ortaya çıkarmamız an meselesiydi ve işte burada! Daha mutlu olamazdık. Bu, bireysel DJ ve prodüksiyon stillerimizin bir izdüşümü ve dans pistinde yaratacağı etkinin harika olacağını düşünüyoruz.”

Parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...