Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MODA

Nina Kraviz, YSL Beauty'nin Marka Elçisi Seçildi

Yıldız sanatçı artık ünlü güzellik markası YSL Beauty'nin marka elçisi

  • ONUR ATEŞ | FOTOĞRAF: SASHA SAHARNAYA
  • 29 Mayıs 2019
Nina Kraviz, YSL Beauty'nin Marka Elçisi Seçildi

Elektronik müzik çevresinin tarz sahibi DJ/prodüktörlerinden Nina Kraviz, lüks moda markası Yves Saint Laurent'in makyaj ve bakım ürünleri üreten alt markası YSL Beauty'nin marka elçisi seçildi.

Müziğini çeşitli görsel-işitsel şovlarla bütünleştirerek çok yönlü bir sanat insanı imajına sahip olan Kraviz son olarak Coachella'daki görsel-işitsel performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Techno'nun önde gelen plak şirketlerinden трип Recordings'in kurucusu da olan sanatçı, 35 performans ile 2018 yılının en çok tercih edilen festival sanatçısı olma başarısı yakalamıştı.

Kraviz, YSL Beauty'nin marka elçisi seçilmesiyle ilgili olarak yaptığı Instagram paylaşımında, "Yves Saint Laurent markasının muhteşem mirası ve yaratıcılığının uzun süredir hayranı ve YSL BEAUTY MÜZİK YETENEĞİ unvanını Rusya'dan alan ilk kişi olarak Moskova'daki marka ekibiyle çalışmalara başlamanın memnuniyetini yaşıyorum" açıklamasında bulundu.

1961 yılında Yves Saint Laurent ve ortağı Pierre Bergé tarafından kurulan lüks moda markası Yves Saint Laurent'in güzellik ürünleri üreten alt markası YSL Beauty'nin lansmanı 2000 yılında yapılmıştı.


Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...