Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nuits Sonores 2019'un Gündüz ve Gece Programının Detayları Belli Oldu

Deena Abdelwahed, James Blake, Charlotte Gainsbourg ve Nitzer Ebb geniş festival listesinde yer alan isimler arasında

  • Sónar İstanbul İş Birliğiyle
  • 20 Şubat 2019
Nuits Sonores 2019'un Gündüz ve Gece Programının Detayları Belli Oldu

Fransa'nın Lyon kentinin ilgi çekici festivallerinden Nuits Sonores'in bu yılki programında tüm sahne detayları belli oldu.

28 Mayıs ve 2 Haziran 2019 tarihleri arasında 17'nci kez düzenlenecek olan festivalde gündüz ve gece için yapılan DJ/canlı performans programları şehrin farklı noktalarındaki çeşitli mekanlarda elektronik müzikseverleri ağırlayacak.

Gündüz programının küratör ekibi geçtiğimiz yılın sonunda Bonobo, Peggy Gou, Maceo Plex ve Lena Willikens gibi birkaç sanatçıyı açıklamıştı. Tümüyle belli olan programda ilk günün gündüz programında Bonobo, Shanti Celeste, DjRUM ve Andrew Weatherall gibi isimler dikkat çekiyor. İkinci günde Peggy Gou, Ben UFO, Ge-ology ve Glenn Underground sahne alırken üçüncü günün gündüz programında Maceo Plex'e Joy Orbison, Jensen Interceptor ve Midland eşlik edecek. Festivalin son gündüz programını ise Lena Willikens, I-F, Elena Colombi, Marie Davidson ve Donato Dozzy domine edecek.

Nuits Sonores 2019'un gece programı üç gün sürecek biçimde oluşturuldu. Birinci günün gece programı James Blake, Jon Hopkins ve Lorenzo Senni'nin canlı performanslarından, Mall Grab ve I Hate Models'ın DJ setlerinden oluşuyor.

Sónar İstanbul 2019'da da göreceğimiz Tunuslu DJ/prodüktör Deena Abdelwahed, üçüncü günün gece programında canlı performans gösterecek olan Nitzer Ebb ve Mala ile birlikte öne çıkan sanatçılardan biri. Yine Sónar İstanbul 2019'da yer alacak isimlerden biri olan Volvox ise Umfang ile birlikte DJ setleriyle gecenin kapanışını yapacak.

Festivalin son gece programı ise Jayda G ve The Black Madonna'nın yanı sıra Tony Allen ile Jeff Mills'in ortak performanslarını içeriyor. Festival yönetimi ayrıca, 28 Mayıs'taki açılış gününde Chilly Gonzales'in özel bir konser vereceğini duyurdu.

Nuits Sonores festivalinin bu yılki organizasyonunun biletlerini buradan, festivalin öne çıkan sanatçılarından Deena Abdelwahed'in 9 Mart'taki Sónar İstanbul performansını kaçırmak istemiyorsanız Sónar İstanbul biletlerini bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Sónar İstanbul 2019'a özel seçkilerimizin yer aldığı Spotify çalma listelerimizi takip edin.



Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...