Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

OFFSónar Barcelona Temmuz 2019 Programı Açıklandı

Innervisions, Amelie Lens, Carl Cox ve daha nicesi Poble Espanyol’u fethedecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Aralık 2018
OFFSónar Barcelona Temmuz 2019 Programı Açıklandı

Plak şirketleri ve sanatçıları bir araya getiren özelliğiyle bilinen, Avrupa’nın en büyük parti haftalarından biri olan OFFSónar’ın Barcelona’da gerçekleşecek gelecek yılki programının ev sahipleri kamuoyuna duyuruldu.

Temmuz 2019’daki Sónar günleri ile aynı zamana denk gelecek olan, bünyesinde yedi farklı etkinliği barındıracak OFFSónar serisi 18 Temmuz Perşembe ve 21 Temmuz Pazar tarihleri arasında Barcelona’nın karakteristik açık hava mimari müze kompleksi Poble Espanyol’da müzikseverlerle buluşacak. Etkinlik serisinin perşembe günkü dikkat çekici performansı İbiza merkezli Circoloco sahnesi ile start alacak, sonraki gün başta Adam Beyer’in performansının görüleceği Drumcode sahnesi ve Carl Craig’in Detroit Love şovu vitesi yükseltirken cumartesi gecesi Innervisions performanslarıyla Dixon (Steffen Berkhahn) ve Âme (Frank Wiedemann) ile daha fazlası tüm etkinlik kompleksini geçen yıl olduğu gibi tam anlamıyla fethedecek.

OFFSónar 2019’un pazar günkü kapanışı üç performans ile son bulacak. Amelie Lens Exhale isimli şovunu izleyiciyle buluştururken Bonobo ise Outlier festival serisine bir yenisini ekleyecek. Ardından etkinliğin Plaza Mayor’daki resmi kapanış partisi için tüm dikkatler Carl Cox’a çevrilmiş olacak.

Bireysel etkinlik programı ile ilgili diğer detaylar için müzikseverlerin biraz daha beklemesi gerekiyor. Biletler Resident Advisor aracılığıyla satın alınabilir.

18 Temmuz - Circoloco OFFSónar
18 Temmuz - OFFSónar 2019
19 Temmuz - Drumcode OFFSónar — Adam Beyer
19 Temmuz - Detroit Love OFFSónar — Carl Craig
20 Temmuz - Innervisions Barcelona 2019
21 Temmuz - Exhale OFFSónar — Amelie Lens
21 Temmuz - Outlier OFFSónar — Bonobo
21 Temmuz - OFFSónar Resmi Kapanışı — Carl Cox

Kaynak: [Resident Advisor]


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...