Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Pan-Pot Türkiye'deki Sevenleriyle Yeniden Buluşuyor

Alman ikili, Sónar İstanbul 2018'deki unutulmayan performanslarının ardından 24 Mayıs'ta yeniden İstanbul'a geliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Mayıs 2019
Pan-Pot Türkiye'deki Sevenleriyle Yeniden Buluşuyor

Alışılmışın dışındaki tarzlarıyla techno müziği domine etmeleri sayesinde uluslararası büyük festivallerin vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen, akıldan çıkmayan performanslarıyla dans pistlerini kendi oyun alanlarına çeviren Berlinli ikili Pan-Pot, 24 Mayıs Cuma günü İstanbul'da Zorlu PSM ana tiyatro sahnesinde yeniden Türkiye'deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Alman ikili son olarak müziği, yaratıcılığı ve teknolojiyi bir araya getiren Sónar İstanbul'un 2018 organizasyonuyla Türkiye'de performans sergilemişti.

Pan-Pot, Mixmag'in ünlü 'The Lab' serisi kapsamında 1 Mart'ta New York'ta kabin başına geçerek unutulmaz anlar yaşatmıştı.

Label Project ve Zorlu PSM iş birliğiyle gerçekleşecek olan techno gecesinde sahnede olacak diğer sanatçılar ise 2015'teki Mixmag 'The Lab' serisinin Londra konuklarından Marcel Fengler ve Belçikalı ikili Joyhauser olacak. Etkinlik biletlerini bu bağlantı aracılığıyla edinebilir, Pan-Pot'un 'The Lab' New York performansını aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...