Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Pauline Anna Strom’un ‘Equatorial Sunrise’ parçasının videosu paylaşıldı

Sanatçı 13 Aralık 2020’de hayatını kaybetmişti

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: AUBREY TRINNAMAN
  • 7 Şubat 2021
Pauline Anna Strom’un ‘Equatorial Sunrise’ parçasının videosu paylaşıldı

Yarı ve tam zamanlı rollerde yaratıcılığınızı işinize yansıtabileceğiniz harika bir ekibe katılmak istiyorsanız bu sayfayı ziyaret edin!

Aralık ayında 74 yaşında yaşama veda eden Amerikalı elektronik müzik sanatçısı Pauline Anna Strom’un 19 Şubat’ta çıkacak albümü “Angel Tears in Sunlight”ta yer alan “Equatorial Sunrise” parçası için yeni bir video paylaşıldı.

Deneysel ambient müziğin 1980’li yıllardaki önemli besteci ve prodüktörlerinden biri olan sanatçı, Trans-Millenia Consort mahlası altında da çeşitli projelere imza atmıştı. Söz konusu dönemde erkek egemen bir şekilde işleyen müzik prodüksiyonu dünyasında evrendeki primordiyal enerjileri ses sentezleme pratiğiyle bütünleştirmeyi amaç edinen sanatçı, RVNG plak şirketinden çıkacak yeni albümünü ölümünden kısa bir süre önce “Marking Time” isimli bir albüm parçasını paylaşarak duyurmuştu.

Strom’un müzik yapım felsefesi, makinelerin merkezde olduğu ve kendisinin eş-prodüktör olarak konumlandığı bir bakış açısına dayanıyor. Strom, kullandığı synthesizer’ları evrenin enerjisiyle ve frekansını müziğine kanalize etmenin esas aracı olarak gördüğünü belirten bir müzisyendi.

“Equatorial Sunrise” için hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilir, toplam 9 parçalık albüme buradan erişebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...