Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Peggy Gou: 2020'ye kadar albümümü tamamlamak istiyorum

Geçtiğimiz Cuma DJ-Kicks derleme albümü çıkaran Peggy Gou 26-28 Temmuz'da Big Burn İstanbul 2019'un konuğu olacak

  • BIG BURN ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 2 Temmuz 2019
Peggy Gou: 2020'ye kadar albümümü tamamlamak istiyorum

26-28 Temmuz 2019 tarihlerindeki Big Burn İstanbul performansı merakla beklenen, DJ-Kicks'in son derleme albümünün kahramanı Peggy Gou, geçtiğimiz günlerde Apple Music Beats 1'de Anna Lunoe'nin konuğuydu. DJ-Kicks, gelecek planları ve tur hayatı hakkında konuşan ünlü sanatçı 2020'de albümünü tamamlamak istediğini ancak bu yıl yine istediğinden daha fazla turladığını, ilerleyen haftalarda bunu azaltmak ilerlediğini belirtti.

Biraz daha az turlamak istemesinin bir nedenini de kendi canlı şovunu yaratma konusundaki hedefi olduğunu söyleyen Gou, "Canlı performansa geçmek istiyorum ama bu fazlaca vakit alacak. Çünkü sadece bir dizüstü bilgisayar ile performans vermek istemiyorum. Harika bir performans yaratmak istiyorum; synthesizer'lar ve davul makinesi kullanarak bunu gerçekleştirmek istiyorum. İyi bir canlı performans setup'ı hazırlamak vakit alacaktır ama bunu mutlaka gerçekleştireceğim" dedi.

Güney Koreli sanatçı yılda yüzlerce performansa rağmen sahneye her çıktığında hala heyecanlandığını da radyo programında müzikseverler ile paylaştı. Daha öğrenecek çok şeyi olduğunu itiraf eden Gou, "Hala öğreneceğim çok şey var. Her konser öncesi bu stresi yaşıyorum. Amacım asla bu stresi kaybetmemek çünkü bu benim işimi umursadığım anlamına geliyor. Bu heyecanı kaybetmek istemiyorum" sözlerini sarf etti.

DJ-Kicks'in 69. edisyonunun arkasındaki sanatçı, derleme albüm hakkında şöyle konuştu: "DJ-Kicks için derleme bir albüm çıkarmak DJ'liğin en üst noktalarından biri bence. Bu yüzden en sevdiğim prodüktörlere ulaşıp bu albüm için özel parçaları varsa onları bana yollamalarını istedim. Bu albüm kulüp müziği ile dans müziği arasında gidip gelen bir yolculuk tadında. Derlemenin içinde aynı zamanda dans müziği olmayan ama yine de bana ilham veren parçalar da var. Zorlandığım ve gurur duyduğum bir iş oldu."

Geçtiğimiz Cuma günü piyasaya çıkan Peggy Gou'nun DJ-Kicks derleme albümü, kariyerini biçimlendiren 90 ile 150 BPM arasındaki özgün house, disko, elektro ve tekno seslerine dokunan materyalleri ustalıkla sergiliyor.

Peggy Gou aynı zamanda 26-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında Big Burn İstanbul'da performans sergileyecek sanatçıların başında geliyor. Peggy Gou'yu Temmuz sonunda İstanbul'da dinlemek için burayı tıklayın.

Big Burn Istanbul'a özel hazırladığımız Spotify listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...