Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Pina Tesla ‘Situation Critical’ ile ilk kez KD RAW’da

Bu yaz ilk albümünü çıkarmaya hazırlanan Pina Tesla, Sónar Istanbul 2024’ün ilk gün programında 26 Nisan’da Zorlu PSM’de sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Nisan 2024
Pina Tesla ‘Situation Critical’ ile ilk kez KD RAW’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pina Tesla, 17 Mayıs’ta çıkacak yeni teklisi ‘Situation Critical’ ile KD RAW plak şirketindeki ilk müzik projesini çıkarmaya hazırlanıyor.

Techno’nun derin dehlizleri ile atmosferik unsurların etki uyandıran bir birleşimini sergileyen ‘Situation Critical’, dinleyicileri yer altı sahnesinin kalbine taşıyarak sürükleyici bir ses yolculuğu vaat ediyor.

Alman ikili Kaiserdisco’nun kurucusu olduğu KD RAW’dan çıkacak ‘Situation Critical’, Pina Tesla’nın yakın dönemde müzikseverlerle buluşacak tek yeni projesi değil. Bu yaz Melbourne merkezli plak şirketi Clipp.Art etiketiyle ilk albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı, albümden ikinci parça ‘Take It Back’i 3 Mayıs’ta sevenleri ile buluşturacak. Albümden ilk parça ‘Above The Clouds’, şubat ayının başlarında çıkmıştı.

Çok kültürlü çevresinden ilham alan Pina Tesla'nın müziği, gelenek ile yeniliğin ötesinde bir sentez. Sanatçının çok yakında müzik tutkunlarıyla buluşacak yeni parçalarından kesitleri aşağıda dinleyebilir, Pina Tesla’yı bu Cuma Sónar Istanbul 2024’te dinlemek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2024 BİLETLERİ
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...