Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Prayer'dan yeni kaset çalışması: 'Deteration'

"Deteration, seslerin bir araya getirildiği ve en nihayetinde kaybolup gittiği sürece bir yolculuk"

  • AHMET AYDEMİR
  • 26 Kasım 2019
Prayer'dan yeni kaset çalışması: 'Deteration'

Çalışmalarını Leicester’da sürdüren Prayer, Grade 10 plak şirketi aracılığıyla ‘Deteration’ adlı bir kaset çalışması yayımladı.

Çalışması hakkında açıklamalarda bulunan sanatçı, "Deteration, seslerin bir araya getirildiği ve en nihayetinde kaybolup gittiği sürece bir yolculuk. Sesteki doku benim için müziğin her zaman en ilginç yanlarından biri olmuştur. Uzun soluklu bu çalışmada nelerin mümkün olup olmadığını araştırmayı gerçekten çok istedim. ‘Deteration’ çalışması boyunca temalar değişerek birbirinin yerini alıyor ancak kullanılan elementler aynı kalıyor. Bir şey sona erse bile onun özündeki bileşenlerin aslında her zaman orada olduğu fikrinden yola çıktım” diye konuştu.

‘Deteration’, sanatçının 2019 yılındaki ilk müzik çalışması. Prayer geçen yıl Grade 10’dan çıkan ‘Goodbye EP’ ve Black Acre’dan yayımlanan ‘Vital’ olmak üzere iki proje tamamlamıştı.

Çalışmaya Grade 10’un Bandcamp sayfasından ulaşabilirsiniz. Dijital versiyonu indirmek için fiziksel kaset kopyasına sahip olmak gerekiyor.

'Elektronik Müzik 101' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...