Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Radio Slave 12 Nisan'da RX İstanbul'da

Radio Slave, Hannover performansının hemen öncesinde RX İstanbul'da

  • PartyMag İş Birliğiyle
  • 8 Nisan 2019
Radio Slave 12 Nisan'da RX İstanbul'da

Uzun yıllara dayanan kariyerinde defalarca dünyanın en iyi DJ'i ve prodüktörleri arasındaki yerini ispatlamış, Berlin'de müzik yaşamını sürdüren İngiliz sanatçı Matthew Edwards, bilinen sahne adıyla Radio Slave 12 Nisan Cuma akşamı Big Burn Nights kapsamında RX İstanbul'da.

"My Bleep", "Bell Clap Dance", "Don't Sleep No Sleep", "Grindhouse" parçaları ve "No Sleep" serileri gibi büyük ilgi çeken orijinal yapımlar ortaya koyan, Armand van Helden, Slam, Unkle, DJ Hell, Josh Wink ve DJ Sneak dahil birçok sanatçının parçalarını remiksleyen ve sayısız uluslararası etkinlikte performans gösteren başarılı sanatçı halihazırda Berlin'deki Panorama Bar ve Paris'teki Rex Club'ın resident DJ'liğini yapıyor. Bu iki kulüpte, 2006 yılında James Masters ile kurduğu plak şirketi Rekids'e özel etkinlikleri öne çıkaran Radio Slave, ayrıca Fabric (Londra), Rex Club (Paris), Womb (Tokyo), Space (İbiza), Sub Club (Glasgow) ve Robert Johnson (Frankfurt) gibi üst düzey pek çok kulüpte sık sık headliner olarak dinleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Sanatçının Mixmag'in Nisan 2011 sayısına özel olarak mikslediği 'Slave to the Rhythm' başlıklı 12 parçalık özel CD halen hafızalardaki yerini koruyor.

Radio Slave ayrıca, Rekids'in yeni alt plak şirketi Stranger In The Night'ın ilk kataloğu kapsamında iki parçalık bir kısaça yayımlamaya hazırlanıyor. "Ground Control / Last Communication" adlı kısaça 3 Mayıs'ta müzikseverlerle buluşacak.

Radio Slave'in 12 Nisan Cuma günkü RX İstanbul performansı için bilet satışları devam ediyor. Kabinde sanatçıya Burak Dirgen ve Procombo da eşlik edecek. Eğer PartyMag Premium üyesiyseniz 2 kredi karşılığında adınızı davetli listesine ekleyebilirsiniz. PartyMag Premium hakkında daha fazla detay için burayı tıklayın.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...