Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Skee Mask Sónar İstanbul 2020 kapsamında İstanbul’da çalacak

Sanatçı, 5-6-7 Mart'ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek Sónar İstanbul 2020’nin konuğu olacak

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE | MUSTAFA TOKGÖZ
  • 28 Ocak 2020
Skee Mask Sónar İstanbul 2020 kapsamında İstanbul’da çalacak

Almanya orijinli Bryan Müller’in techno – ambient – experimental çizgisindeki projesi Skee Mask, 5-6-7 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek Sónar İstanbul 2020 performansına hazırlanıyor.

Müzik üretimine çok erken yaşta başlayan sanatçı, ilk olarak SCNTST mahlasıyla karşımıza çıkmıştı. Ünlü prodüktör Boys Noize’un (Alexander Ridha) plak şirketi BNR Records bünyesinde agresif çalışmalara imza atan müzisyen, 2014 yılında Skee Mask mahlasıyla ilk çalışması 'Serum' kısaçalarını Ilian Tape etiketiyle yayımlayarak bu projesine başlamıştı. Skee Mask projesi daha deneysel ve ambient tandanslı içeriğe sahip olmasının yanında prodüktörün sanatsal perspektifini fazlasıyla gösterdiği bir konsepte sahip. DJ performansları da buna yakın bir doğrultuda dinleyenlere son derece keyif verici bir biçimde gerçekleşmekte.

Geçen yıl müzikseverlerle buluşturduğu son kısaçalar çalışması 'Iss004' ve 2018 yapımı stüdyo albümü 'Compro' ilgi toplayan sanatçı, Sónar Istanbul performansından önce Londra’nın ünlü kulüplerinden FOLD’da Ilian Tape plak şirketinin 24 saatlik kesintisiz gerçekleşecek olan gecesinde ve Bristol kentinin uğrak noktalarından The Loco Klub'da çalacak.

Skee Mask'in son albüm çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, sanatçıyı Sónar İstanbul 2020'de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

SÓNAR İSTANBUL 2020 | ZORLU PSM, 5-6-7 MART 2020
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...