Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sónar Istanbul'un Kadrosuna Nefes Kesecek Yepyeni İsimler Dahil Oldu

Elektronik müziğin bugünü ve yarını 8-9 Mart 2019 tarihlerinde Zorlu PSM'de

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Aralık 2018
Sónar Istanbul'un Kadrosuna Nefes Kesecek Yepyeni İsimler Dahil Oldu

8 ve 9 Mart 2019 tarihlerinde Zorlu PSM’de 3'üncüsü gerçekleşecek olan Sónar Istanbul, heyecan verici kadrosuna yeni isimler ekledi. Müziği, yaratıcılığı ve teknolojiyi bir araya getiren Barcelona merkezli festivalin İstanbul ayağı daha önce duyurulan Bicep (DJ Set), Laurent Garnier, Henrik Schwarz, Matador, The Field, DJ Stingray, Octo Octa, Volvox, Gazelle Twin, HAAi ve George Fitzgerald (Live) gibi birbirinden değerli DJ/prodüktör listesine Modeselektor (Live), Kobosil, Ben Frost (360°Live), DJ Seinfeld, FJAAK (Live), Tijana T, Deena Abdelwahed (Live) ve DJ Lag’i de dahil etti.

İki günü kapsayacak olan programıyla Sónar Istanbul, elektronik müzik piyasasının yerli ve yabancı en heyecan uyandıran isimlerine Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde ev sahipliği yapıyor olacak.

Sonik dans üreticisi: Modeselektor

Sónar Istanbul’un ilk serisinin onur konukları olan ikili, rotalarını tekrar İstanbul’a çevirdi.

Gernot Bronsert ve Sebastian Szary’den oluşan ikili, bu yıl 25. yaşını kutlayan Sónar Barcelona’da da sahne aldı. İkili şimdi ise hayal gücünün sınırlarını zorlayan dans odaklı canlı setleri ile İstanbul’daki dinleyicilerinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz Haziran ayında geleneksel hale getirdikleri derleme albümlerinin 4'üncüsünü yayınlayan ikili, geçen ay "Wealth" adlı yepyeni bir şarkılarıyla da “Who Else” isimli yeni albümlerinin duyurusunu yaptılar. Monkeytown Records etiketiyle yayınlanacak olan yeni albüm 22 Şubat’ta yayında olacak. İkili Sónar Istanbul’daki hayranlarını yeni albümleriyle karşılıyor olacak.

Sónar Istanbul’dan yeni isimlerle dopdolu program

Elektronik müzik sahnesinde önemli izler bırakmış yetenekli prodüktör, DJ ve gruplara ev sahipliği yapacak Sónar Istanbul'un program akışına yeni dahil olan isimler; Belgrad’ın elekronik müzik piyasasına verdiği en değerli hediyelerden biri olan DJ ve prodüktör Tijana T; 360 derecelik müstesna canlı sahne performansıyla dinleyicilere müthiş bir festival deneyimi yaşatacak olan Ben Frost, Berlin'deki meşhur Berghain kulübünün resident DJ'lerinden, hipnotize edici techno setleriyle bilinen Kobosil, Monkeytown Records sanatçıları arasında bulunan Alman techno üçlüsü FJAAK, lo-fi house müziğine adını veren İsveçli prodüktör DJ Seinfeld, house müziğin low-fi ve minimal üyesi olan qgom’un Güney Afrika temsilcisi DJ Lag ve Tunus elektronik müzik sahnesinin avangart projesi olan Deena Abdelwahed oldu.

Sónar Istanbul hakkında yakında daha fazla detay paylaşılacak.

Müziği, yaratıcılığı ve teknolojiyi bir araya getiren Sónar Istanbul'un biletleri www.sonaristanbul.com, www.biletix.com, Zorlu PSM ve Biletix gişelerinde satışa sunuldu.

Sónar Istanbul:
Tarih: 8-9 Mart 2019
Yer: Zorlu PSM (Zorlu Performans Sanatları Merkezi), Çeşitli sahneler

Sónar İstanbul 2019'a özel seçkilerimizin yer aldığı Spotify çalma listelerimizi takip edin.




Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...