Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Sounds Over the WarZone İlk Seriye SAMA' ile İzmir'de Başlıyor

Juren Vu ve Mattone, SAMA' ile birlikte geceye damgasını vuracak diğer isimler arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Ocak 2019
Sounds Over the WarZone İlk Seriye SAMA' ile İzmir'de Başlıyor

İzmir'in önde gelen kulüplerinden Högre / Unten, dünyanın çeşitli savaş coğrafyalarında yaşayan sanatçılara ve onların kendilerini ifade etme biçimlerine dikkat çekmek için 'Sounds Over the WarZone' adlı etkinlik serisi hayata geçiriyor. Serinin 'Sounds Over the WarZone ― Ramallah - Izmir I' adını taşıyan ilk etkinliği 1 Şubat'ta İzmir'de gerçekleşecek.

İlk serinin ana sahnesinde, Filistin’in fiili başkenti Ramallah’ta düzenlenen ilk Boiler Room'da sergilediği performansla çok kısa sürede dünya çapında ün kazanan SAMA' yer alacak. Skywalker sahne adıyla da tanınan SAMA', kendi müziğini üretmeye 2006 yılında Ramallah’ta miks denemeleri yaparak başladı. 2010 yılından itibaren synthlere karşı artan ilgisi sayesinde techno, house ve elektronik müziğin diğer alt türlerine daha fazla odaklandı ve 2011'de ses mühendisliği ile müzik prodüksiyonu alanında lisans eğitimi almak için İngiltere'ye taşındı.

Geceye renk katacak diğer iki isim ise, 2018 yılında İstanbul'da gerçekleşen Ferry Corsten ve Markus Schulz etkinliklerinde yaptığı açılışlardan tanıdığımız, son olarak Mixmag Türkiye lansman partisinde Eelke Kleijn’den önce çaldığı set ile herkesin beğenisini toplayan, gelişmekte olan Türkiye pazarının yükselen prodüktör/DJ'lerinden Juren Vu ve Rebellious, Sound on Sound ve Bach Music gibi yapım şirketlerindeki dikkat çekici minimal/deep tech ve techno parçalarıyla bilinen Mattone.

Dünyanın dört bir yanından, özellikle savaş bölgelerinden elektronik müzik tutkunlarını birleştirme ve tanıştırma misyonunu taşıyan 'Sounds Over the WarZone' serisinin ilk etkinliği, Filistin’in medya gündemi tarafından lekelenmeyen farklı bir yönünü göstermeyi amaçlıyor.

Savaş ve çatışmanın insanlar üzerindeki çok yönlü olumsuz etkilerine rağmen başta techno olmak üzere elektronik müzik, son zamanlarda bu coğrafyalarda parti sahnesinde belirgin bir ifade biçimi olarak kendini pekiştiriyor.

SAMA', Juren Vu ve Mattone 1 Şubat Cuma gecesi Högre / Unten sahnesinde elektronik müzik severlerin karşısına çıkacak.

Etkinlik biletlerini bu bağlantı aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...