Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

SOUNDSCAPE Festival 10-11 Ağustos’ta 4. kez Lifepark’ta

Müzik, sanat ve kültürün bir araya geldiği SOUNDSCAPE Festivali bu yıl Elderbrook, Kavinsky, Kadebostany (Band), Klangkarussell, Oh Land (Band) ve Sainte Vie dahil birçok sanatçıyı konuk ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Temmuz 2024
SOUNDSCAPE Festival 10-11 Ağustos’ta 4. kez Lifepark’ta

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

SOUNDSCAPE Festival deneyiminin 4’üncü buluşması 10-11 Ağustos’ta her zamanki adresi İstanbul Lifepark’ta gerçekleşiyor.

Generic Music sunumuyla ilk olarak 2021’de müzik tutkunlarıyla buluşan iki günlük festival, elektronik müzikle bütünleşen tüm doğa seslerini İstanbul’un en büyük ormanlık etkinlik alanı Lifepark’ta deneyimletmiş ve ilk üç organizasyonunda Eelke Kleijn, Monolink, Be Svendsen, Ash, FKJ, Paax Tulum, Jan Blomqvist, Sainte Vie ve Valeron dahil birçok ismi sahnesinde ağırlamıştı.

Bu yılki line-up’ında Elderbrook, Kavinsky, Kadebostany (Band), Klangkarussell, Oh Land (Band) ve Sainte Vie dahil birçok sanatçıyı sahnesinde konuk etmeye hazırlanan SOUNDSCAPE Festival, merakla beklenen yeni buluşması için yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Festivalimiz bu yıl, ziyaretçilerimize daha geniş bir müzikal yelpaze sunmak için üç farklı sahne ile kapılarını açıyor. Sadece müziği değil, aynı zamanda doğayla uyumlu bir etkileşim ve paylaşım ortamını vaat eden Soundscape Festivali, zihinsel ve ruhu besleyen bir tecrübeyi beraber yaşamak için sizleri bekliyor. Doğanın harmonisi ve müziğin büyüsü arasında kuracağımız özel ve kolektif bağ ile unutulmaz anlar yaşayacağımıza inanıyoruz. Yaşamın değerli ve güzel olduğunu hatırlatmak için, zaman zaman eğlenceli, zaman zaman sakin ve en önemlisi de sürdürülebilir bir etkinlik alanında katılımcılarla buluşuyoruz. Bu sayede, telaştan uzak bir ortamda hayatın güzelliklerini deneyimleme ve kutlama fırsatı sunuyoruz. Festival alanında dolaşırken sadece müzik yankılanmıyor, aynı zamanda elektronik ritimlerle kusursuz bir şekilde iletişime geçen doğanın senfonisi de yankılanıyor. Doğanın kolektif rezonansı ve müziğin ritmik nabzı, tüm deneyimi geliştiren benzersiz bir füzyon yaratıyor. Çevreyle olan bağlantı elle tutulur hale geliyor ve doğanın orkestrası ile müziğin bir karışımı olan sürükleyici ses manzarası, canlılık hissini besliyor.”

Tüm sanatçıları aşağıda görebilir, festival biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

GENERIC MUSIC PRESENTS: SOUNDSCAPE FESTIVAL - LIFEPARK İSTANBUL, 10-11 AĞUSTOS 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...