Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sunset Sessions 20 Ağustos’ta BLOND:ISH, AMÉMÉ, Maga ve Charmeine ile Çubuklu 29 Bosphorus’ta devam ediyor

Monkey Project sunumuyla gerçekleşen etkinlik serisi haziranda yine Çubuklu 29 Bosphorus’ta katılımcılarını ağırlamış ve İstanbul Boğazı’nda hafızalardan silinmeyen anlar yaşatmıştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Ağustos 2023
Sunset Sessions 20 Ağustos’ta BLOND:ISH, AMÉMÉ, Maga ve Charmeine ile Çubuklu 29 Bosphorus’ta devam ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Haziranda Monkey Project sunumuyla İstanbul’da başlayan Sunset Sessions serisi 20 Ağustos’ta yeniden müzik tutkunlarıyla buluşuyor.

BLOND:ISH, AMÉMÉ, Maga ve Charmeine’in Çubuklu 29 Bosphorus sahnesinde konuk olacağı etkinlik, İstanbul Boğazı'nın muhteşem günbatımı manzarası eşliğinde başlayacak ve saatler ilerledikçe bu özel gün müzikal bir şölene dönüşecek.

Performansı merakla beklenen isimler arasında başı çeken BLOND:ISH, bu yıl Madonna’nın 2006 yapımı 10. albümündeki popüler şarkılardan ‘Sorry’ için hazırladığı düzenlemeyle gündem yaratmıştı.

AMÉMÉ, önceki ay Michel Cleis ve Totó La Momposina ortak çalışması ‘La Mezcla’ için yaptığı remiksi çıkarmanın heyecanını yaşarken, Maga ise önceki hafta Emanuel Satie, Sean Doron ve Tim Engelhardt ile ortak projesi iki parçalık ‘Rise’ kısaçaları ile beğeni toplamıştı.

Müzik ve gastronomi severleri bir araya getirmeye hazırlanan Sunset Sessions’ın Gastronomy Zone bölümünde İstanbul'un en iyi restoranlarından Ulus 29, The Populist ve Mezzaluna ağırlanırken unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunulacak.

İstanbul Boğazı'nda müzik, yemek ve eğlence dolu unutulmaz bir Pazar günü vaat eden Sunset Sessions buluşmasının biletlerine buradan ulaşabilir, BLOND:ISH, AMÉMÉ ve Maga’nın son çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

MONKEY PROJECT PRESENTS: SUNSET SESSIONS WITH BLOND:ISH + AMÉMÉ + MAGA + CHARMEINE | ÇUBUKLU 29 BOSPHORUS, 20 AĞUSTOS 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...