Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tinder ‘festival modu’ adlı yeni özelliğini tanıttı

Popüler flört uygulaması alanındaki diğer rakiplerinin bir adım önüne geçiyor

  • EMRE ESKİHORAN
  • 6 Haziran 2019
Tinder ‘festival modu’ adlı yeni özelliğini tanıttı

En popüler flört uygulamalarından biri olan Tinder kısa bir süre önce tanıttığı "Festival Modu" ile oyunda bir adım daha ileri gidiyor.

"Bahar Tatili Modu"nun başarılı sonuçlarından sonra, bu yaz festival deneyiminizi değiştirebilecek yeni şeyler denemeye karar veren ekip, bu yeni güncelleme fikrini geçen yıl Manchester’da düzenlenen Bonnaroo festivali süresince uygulama aktivitesinde 300 katlık artışı gördükten sonra hayata geçirmeye karar verdi.

Şirket bu yeniliği açıkladığı basın bildirisinde, "Sahip olduğunuz bağlantılar artık kamp komşularınız ya da tanınmış kişilerin konserlerinde omuzlarına çıktığınız kişilerle kısıtlı değil... Bu yüzden püsküllü botlarınızı ve neon renkli havalı çantalarınızı yere bırakın, çünkü Tinder sayesinde festivaller her zamankinden daha keyifli olacak" ifadelerini paylaştı.

Tinder bu son özelliği için AEG Worldwide ve Live Nation ile bir araya geldi. Henüz ülkemizde hayata geçeceği tarih belli olmasa da Tinder’ın yeni “Festival Modu” Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avusturalya'da, Las Vegas EDC, Hangout Music Fest, All Points East, Governors Ball, Parklife, Bonnaroo, Firefly, British Summer Time, Lovebox, Faster Horses, Hard Summer ve Orlando EDC gibi festivallerde kullanıma açılmış durumda.

Tinder yetkilileri, "Katılacağınız festival için size özel bir rozet eklenecek ve etkinlikten üç hafta öncesine kadar uygulama sayesinde festivale giden diğer insanları bulabileceksiniz. Partiden önce insanlarla sohbet etmek, eşleşmek ve buluşmak çok daha kolay olacak ve umuyoruz ki bu gelişme herkes için bu sosyal deneyimleri biraz daha güvenli hale getirecek” sözleriyle özelliğin nasıl çalışacağına açıklık getirdi.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...