Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tree of Life’ın 11. organizasyonunda bir ilk: Festivalin 2. sahnesinde techno tınıları yankılanacak

İzmir Karagöl’de 27-30 Haziran arasında gerçekleşecek Tree of Life festivalinde 100’den fazla sanatçı sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: TREE OF LIFE
  • 2 Şubat 2024
Tree of Life’ın 11. organizasyonunda bir ilk: Festivalin 2. sahnesinde techno tınıları yankılanacak

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tree of Life festivali, 11. edisyonu için tarihlerini, sahnelerini ve sanatçılarının bir kısmını açıkladı.

İzmir Karagöl’de 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında müzik tutkunlarını konuk etmeye hazırlanan Tree of Life, sadece bir müzik festivali değil, aynı zamanda dönüştürücü bir kamp deneyimi de sunuyor olacak.

Heyecan verici bir psytrance deneyimi sunan iki ana sahnede bu yıl psytrance sahnesinin yanı sıra Alternative Stage’de techno, d&b ve dubstep gibi pek çok farklı türe yer verecek olan Tree of Life, 100'den fazla sanatçıyı ağırlayacak. Festival böylece, ilk kez techno sanatçılarını sahnesinde konuk etmiş olacak.

Şu ana kadar açıklanan sanatçılar arasında South Zone, Ramyjin, Sirmelo, TMX Mind, Radikal Moodz, Laughing Buddha, Athzira, Minstrel, Liquid Transfer, Hashashin, Mogwaï ve MAIIA gibi isimler dikkat çekiyor. Sanatçıların tümünü incelemek için festivalin Instagram profilini ziyaret edebilirsiniz.

Katılımcıların deneyim yelpazesini artıracak çeşitli aktivitelere de programında yer vereceğini duyuran festival; ateş gösterilerinden sanat galerilerine, yoga ve meditasyondan masaj terapilerine kadar çeşitli atölye çalışmalarını partiseverlerin hizmetine sunacak.

Krater gölünün etkileyici fonunda gerçekleşecek Tree of Life, bu yıl öze dönüşü simgeleyen ROOTS teması ile hayat bulacak.

Kültür, sanat ve kendini keşfetmenin bütünsel bir kutlaması olarak konumlanan Tree of Life 2024’ün bilet, ulaşım ve konaklama süreçleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için [email protected] adresine e-posta gönderebilir, www.electreelife.com sitesini ziyaret edebilir ya da festivalin WhatsApp hattı numaraları ile (0536 208 26 54 / 0541 525 22 35) iletişime geçebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...