Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Ugur Project, 'Phoenix EP' ile Tekrar Aramızda

Jeton Records'un 116'ncı kataloğunda yer verdiği 'Phoenix EP' 1 Nisan'da çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Nisan 2019
Ugur Project, 'Phoenix EP' ile Tekrar Aramızda

Türkiye'nin önde gelen techno sanatçılarından Ferhat Albayrak'ın sahibi olduğu İstanbul merkezli plak şirketi Jeton Records, 1 Nisan'da Türk dans müziği çevresinin uzun yıllardır tanınan isimlerinden Ugur Project'in 'Phoenix EP' adlı çalışmasını yayımladı.

Başlıca Jeton Records etkinlikleri olmak üzere çok sayıda üst düzey etkinlikte dünyanın hatırı sayılır sanatçılarıyla aynı sahneyi paylaşma şansına sahip olan Ugur Project, 21 Şubat'ta Mixmag Türkiye'nin ikinci etkinliği kapsamında Zorlu PSM'deki Andrea Oliva etkinliğinde müzik ziyafeti sunan sanatçılar arasındaydı.

Ugur Project'in geçtiğimiz sonbahar Jeton Records etiketiyle çıkan kısaçası 'Zenith', Richie Hawtin ve Ilario Alicante gibi sektörün ağır taşları tarafından desteklenmişti.

Kısaçaya adını veren parça haricinde Pulse, Rotation ve Rush adlı üç techno yapım daha içeren 'Phoenix EP' ile sanatçı altı aylık bir aranın ardından evine geri dönmüş oldu. Ürettiği her yapımda yeteneğini konuşturan ve parçalarında sürekli gelişen devinimsel bir müzikalite gözlemlenen Ugur Project, geçtiğimiz yaz Great Stuff Recordings'e imza atarak kariyerinde kayda değer bir yükseliş yaşamıştı.

1 Nisan'da Jeton Records etiketiyle çıkan 'Phoenix EP'yi aşağıda dinleyebilir, satın almak için ise bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...