Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MODA

Versace'den Keith Flint anısına özel defile

Milano Moda Haftası'ndaki defileye rengarenk saçlı modellerin üzerindeki kot ceket tasarımları damga vurdu

  • ONUR ATEŞ
  • 17 Haziran 2019
Versace'den Keith Flint anısına özel defile

Versace, The Prodigy grubunun 4 Mart 2019'da aramızdan ayrılan solisti Keith Flint anısına hazırladığı SS20 adlı koleksiyonunu Milano Moda Haftası'nda tanıttı.

Koleksiyonu tanıtan modellerin pembe, sarı, turuncu ve yeşil renkli saç stilleri Flint'e saygı duruşu niteliği taşıdı. Defile alanında bir spor arabanın da yer aldığı şovda deri, leopar ve kottan oluşan parçalar Keith Flint'in tarzından ilham alınarak oluşturuldu. Donatella Francesca Versace'nin sunumunu hazırladığı defile grubun ikonik parçası 'Firestarter' ile başladı.

Milano Moda Haftası'ndaki defile İtalyan modaevinde Keith Flint'in isminin geçtiği ilk etkinlik değil. Sanatçı, Versace'nin 2004 yılındaki erkek giyim defilesindeki problem yaratan şovuyla hatırlanıyor. Provalar sırasında ayağının kırıldığı söylentileri de dolaşan Flint, çok tartışılan erotik gösterisinde bazı izleyicilere yönelik oral seks yapma benzetimi taşıyan hareketleriyle salonda bulunanları şoka uğratmıştı. Ancak Donatella'ya göre zaten Flint "problemin ta kendisiydi".

Versace'nin Milano Moda Haftası'ndaki gösterisinden bazı kareleri aşağıda görebilirsiniz.




Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...