Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

1.000 dolar ödüllü DJ yarışması: MegaMix

Yarışmaya başvurunun son günü 22 Haziran

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Haziran 2020
1.000 dolar ödüllü DJ yarışması: MegaMix

Kulüp etkinlikleri ve festivaller iptal edilip ertelenmiş olabilir ama bu DJ’ler için hayatın tamamen durduğu anlamına gelmiyor. Peaceman olarak da bildiğimiz prodüktör Sir Ivan, MegaMix DJ yarışması ile içinde bulunduğumuz durgun geçen dönemleri DJ’ler için fırsata dönüştürüyor.

Yarışmaya setlerini gönderip yapılacak değerlendirme sonrası ilk beş sırada yer alan DJ’lere 1.000’er dolarlık ödül verilecek. Sir Ivan, buna ek olarak, koronavirüsten etkilenen müzikseverlere yardım toplamak amacıyla Insomniac inisiyatifiyle oluşturulan Rave Recovery fonuna 5.000 dolarlık katkı sağlayacak.

Yarışmaya katılım gösterecek DJ’lerin, setlerini dinleyen müzikseverlerden olabildiğince fazla oy almaları ödüle giden yolda önemli bir faktör olacak. İlk etapta en fazla oy alan 20 DJ’in miksi, ilk beş için yarışmak üzere ikinci aşamaya geçiyor olacak.

Bu aşamadan sonra aralarında Paul Oakenfold, Bassjackers, DJs From Mars, Tenishia ve Exodus’un da olduğu tecrübeli jüri ekibi, değerlendirmelerinin ardından son sıralamaya şeklini verecek.

İlk beş sırada yer alacak DJ’ler nakit para ödülü almaya hak kazanırken, sonraki beş başarılı miksin sahibi DJ’ler ise Dance Music Manual kitabının dördüncü baskısının imzalı kopyası, Peak Hour Music ile ortak proje içinde yer alma şansı, Matt Caldwell PR ajansının tanıtım paketlerinden yararlanma hakkı ve EDM Session Radio’da misafir DJ olarak performans sergileme gibi fırsatlarla ödüllendiriliyor olacak.

MegaMix yarışmasına katılımın son günü 22 Haziran. Katılmak için bu bağlantıya tıklayın.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...