Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

19. yüzyıldan kalma kalede techno festivali: Instytut

Festival “Techno Is A Lady” projesi ile bağlantılı olarak sadece kadınlardan oluşan bir ekip tarafından yönetilecek

  • EMRE ESKİHORAN
  • 4 Haziran 2019
19. yüzyıldan kalma kalede techno festivali: Instytut

Polonya'nın 19. yüzyıldan kalma Garnizon Modlin kalesi oldukça önemli isimlerin katılacağı bir tekno festivaline ev sahipliği yapıyor.

Ben Klock, Richie Hawtin, Maceo Plex gibi isimlerin yanı sıra Ellen Allien, Paula Temple, Donato Dozzy ve DJ Bone gibi sanatçıların da yer alacağı Instytut Festival adlı etkinlik Polonya'nın Varşova kentinde gerçekleşecek.

Festival, dünyanın ikinci, Avrupa'nın en uzun binası olan, Narew, Vistula ve Bug nehirlerinin arasında yer alan ve son birkaç yüzyılın farklı zamanlarında Polonya, Rus, Alman ve Fransız orduları tarafından askeri hizmet amacıyla kullanılmış Garnizon Modlin'de 21 ve 22 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Festivalin geçtiğimiz yılki sahne listesinde Kobosil, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Perc, Dax J ve Chris Liebing gibi oldukça dikkat çeken sanatçılar yer alıyordu.

Organizasyon ayrıca, Polonya'da kadınların seçme ve seçilme hakkına sahip olmasının 100. yılında başlatılan ve sadece Polonyalı kadın DJ'lerin yer aldığı "Techno Is A Lady" projesinin mimarları Iwona ve Joanna tarafından düzenleniyor.

Festival hakkında daha fazla bilgi için bu bağlantıyı kullanabilir, “Techno is a Lady” projesinin Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...