Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

808 State 17 yıl aradan sonra albüm çıkarıyor

'Transmission Suite' adlı albüm 11 Ekim'de müzikseverlerin beğenisine sunulacak

  • ONUR ATEŞ
  • 25 Temmuz 2019
808 State 17 yıl aradan sonra albüm çıkarıyor

Kariyerlerinde 30 yılı geride bırakan, Graham Massey ve Andy Barker ikilisinin oluşturduğu 808 State, 17 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelerek 15 şarkıdan oluşan bir albüm hazırladıklarını duyurdu.

11 Ekim'de piyasaya çıkacak olan çalışma, ikilinin 2002'de piyasaya sürdükleri 'Output Transmission' albümünden sonraki ilk stüdyo albümleri olacak. Geleneklerinden kopmayan 808 Sate, yeni albümünü 1989'da televizyonda canlı olarak da yayınlanan performansa imza attıkları Manchester'daki meşhur Granada Stüdyoları'nda kaydetti. Tarzlarını şekillendiren 1990'lı yıllara ait müzikal esintilerin yeni albümlerinde de hissedileceği 808 State, ilham aldıkları Manchester'ın modern ve geleneksel kulüp ortamının havasını yeni eserlerinde dinleyicilerine solutuyor.

Graham, yeni albümle ilgili olarak yaptığı konuşmada "İnsanların kendilerini kaptıracakları bir gelecek inşa etme çabası içindeyiz. Bir miktar hayali bir peyzaj gibi. Müzik yoluyla geçmişe göz kırptığınız zaman karşılaşacağınız bu tip fütüristik manzaralar, 808 State'in doğasında her zaman önemli yere sahip olmuştur" ifadelerini kullandı.

Albümün çıkış teklisi 'Tokyo Tokyo' 24 Temmuz itibarıyla müzikseverlerin beğenisine sunuldu. 'Transmission Suite' adlı albümün plak ve dijital versiyonlarına ön sipariş ile sahip olmak için tıklayın.

Big Burn Istanbul'a özel hazırladığımız Spotify listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...