Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ÖNE ÇIKANLAR

A State of Trance 900’de Yer Alacak Dev Kadro Açıklandı

Yıldızlar geçidinden oluşan dev etkinlikte yer alacak isimler belli oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Aralık 2018
A State of Trance 900’de Yer Alacak Dev Kadro Açıklandı

Bilet satın almak için tıklayın

Armin van Buuren, ASOT 900’ün “Lifting You Higher” adlı konsept parçasını kısa bir süre önce yayınladıktan sonra, 23 Şubat 2019'da Hollanda'nın Utrecht kentinde gerçekleşecek olan etkinliğin line-up'ını açıkladı.

İngiliz grup Above & Beyond’un da katılacağı bu müthiş etkinlik, üçlünün 7 yıl aradan sonra ‘’A State of Trance’’ konseptiyle Armin’le bir araya geldikleri ilk etkinlik olacak.

Süperstarların geçidi niteliğindeki ASOT 900’de, Cosmic Gate, Estiva, FUTURECODE (Ben Gold x Omnia), MaRLo ve Vini Vici için ana sahnelerdeki yerler ayrılmış durumda. Eski trance tınılarını modern ve daha melodik bir şekilde harmanlayan isimler dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Progressive trance’ın Dezza, Gundamea, John 00 Fleming, Kolonie, Matt Fax, Paul Thomas ve Rodg’dan oluşan yıldız kadrosuna psy-trance sahnesinde Astrix, Captain Hook, Exis, Ghost Rider, Magnus, Reality Test, Shadow Chronicles ve WHITENO1SE’tan oluşan kadro eşlik edecek.

2001’de başlayan ASOT serisi yavaş yavaş dönüm noktası olan 1000'inci bölümüne yaklaşıyor. Buna yönelik bir kutlama olarak, içinde AVAO, Fatum, Ferry Tayle b2b Dan Stone, KhoMha, Luke Bond, Maor Levi ve Ruben de Ronde gibi yıldızların bulunduğu "Road To 1000: Lifting You Higher’’ adlı ayrı bir sahne yaratılmış olduğu göze çarpıyor.

ASOT 650’den bu yana ilk defa ‘’Who’s Afraid of 138?!’’ sahnesine dönüş yapacak olan Hollandalı efsane prodüktör Armin van Buuren'e usta isimler Allen Watts, Davey Asprey, Giuseppe Ottaviani Live 2.0, PUSH Live, Sneijder ve Will Atkinson eşlik ediyor olacak.

Heyecanın doruğa ulaşacağı ASOT 900 etkinliği Armin van Buuren’in tek çalacağı özel bir plak seti ile başlayacak. Böylece erken bilet alan bazı müzikseverler sevilen ismi bu devasa performans sırasında üç kez dinleme fırsatı elde edecek.

ASOT 900, 2019 elektronik müzik takviminin en çok arzulanan etkinliklerinden biri olmayı vaat ediyor, bu deneyimin bir parçası olmak için biletlerinizi buradan satın almayı unutmayın.


Sahne sahne ASOT 900'de yer alacak isimler (alfabetik sıra):

MAINSTAGE
Above & Beyond
Armin van Buuren
Cosmic Gate
Estiva
FUTURECODE (Ben Gold x Omnia)
MaRLo (Tech-Energy Set)
Vini Vici

PROGRESSIVE
Dezza
Gundamea
John 00 Fleming
Kolonie
Matt Fax
Paul Thomas
Rodg

PSY
Astrix
Captain Hook
Exis
Ghost Rider
Magnus
Reality Test
Shadow Chronicles
WHITENO1SE

ROAD TO 1000: LIFTING YOU HIGHER
AVAO
Fatum
Ferry Tayle b2b Dan Stone
KhoMha
Luke Bond
Maor Levi
Ruben de Ronde

WHO’S AFRAID OF 138?!
Allen Watts
Armin van Buuren
Davey Asprey
Giuseppe Ottaviani Live 2.0
PUSH Live
Sneijder
Will Atkinson

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...