Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Agawe ile Tanya Andros ortak tekli çıkardı

‘Shadows Around Us’ isimli tekli, Agawe’nin kurucusu olduğu ALTERIC etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Temmuz 2024
Agawe ile Tanya Andros ortak tekli çıkardı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Agawe, Ukraynalı genç yetenek Tanya Andros ile güçlerini birleştirerek ‘Shadows Around Us’ isimli ortak yapım teklilerini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Agawe'nin güçlü bas hatları ve ritmik dokunuşları, parçanın temel yapısını oluştururken, Tanya Andros'un yaratıcı katkıları kompozisyona derinlik ve zenginlik katıyor. İki yetenekli sanatçının melodik olarak birbirleriyle ustaca etkileşime girdiği ‘Shadows Around Us’un alt motifleri, gerek kendimizin gölge taraflarını gerekse etrafımızda bizi gölgelemek isteyen enerjileri temsil ediyor. Parçanın özellikle drop bölümünde öne çıkan ana tema ise, bu gölgeleri sustururcasına güçlü bir karakter olarak dinleyicileri etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor.

Çarpıcı ses tasarımları, zengin melodik geçişler ve atmosferik vokallerle bezenen çalışma, Agawe’nin yakın bir süre önce çıkan solo teklisi ‘Voices’ı takip ederken, Tanya Andros'un ‘Every Step’ adını verdiği parçasını izliyor.

Agawe'nin, müzik çalışmalarında modern ritimlerle kültürel temaları harmanladığını ve kendi kaydettiği şamanik ve geleneksel enstrümanları kullanarak kozmik bir atmosfer yarattığını biliyoruz. 2019 yılında Pipe & Pochet tarafından yayımlanan ve Beatport’un Electronica/Downtempo sıralamasında zirveye ulaşan 'Aurora' derleme albümünde yer alan ‘Wega’ parçasıyla dikkat çeken Agawe, sonraki yıl Art Vibes'ın ‘Solstice Vibes III’ derlemesinin açılış parçası olarak çıkan ‘Flowers In Mind’ parçası ile ismini daha geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Organik sesler ve yaratıcı ses manzaraları kullanarak müziğine benzersiz boyutlar kazandıran ve ‘Cosmic Resonance’ sample paketiyle de diğer prodüktörlere ilham veren Agawe; melodik house, techno ve organik house türlerinde üretimlerine devam ediyor. Hem ses mühendisi hem de müzisyen olarak müzik üretimini sonsuz bir oyun alanı olarak gören sanatçı, dinleyicilerine dans etme garantili parçalar sunmaya devam ediyor.

‘Shadows Around Us’, Agawe’nin kurucusu olduğu plak şirketi ALTERIC etiketiyle tüm dijital platformlarda. Aşağıda dinleyebilir, indirmek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...