Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Agency666’in ilk albümünün remiksleri çıktı

Agency666’in ‘Fear of the Unknown’ albümündeki parçalar VTSS, PTU ve Camilla Sparksss dahil çeşitli sanatçılar tarafından remikslendi

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Aralık 2020
Agency666’in ilk albümünün remiksleri çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Agency666’in (Arda Genç) Mart ayında piyasaya çıkardığı ilk albümü “Fear of the Unknown”daki 7 parçanın remiksleri yayımlandı.

VTSS, PTU, Toh Imago, Camilla Sparksss, Can Bora Tanzer, Psychocharmant ve Electricity Is Humming’in kendi yorumlarını kazandırdığı çalışmalar sonucunda eklektik bir remiks albümü ortaya çıktı.

2019 yılında müzikseverlerle paylaşmaya başladığı “Lover's Revenge”, “Deep Sleep” ve “Understand Me” gibi çalışmalarıyla yeraltı sahnesinin dikkatleri üzerine çeken figürlerinden biri haline gelen Agency666, minimal estetiğin karanlık yönlerine odaklandığı müzik yaşamında IDM, EBM, post-punk, minimal ve hip hop dahil pek çok farklı tarzdan ilham alıyor.

Remiks albümündeki Psychocharmant, Agency666’in daha ekstrem müzikal fikirleri için üretim yaptığı bir diğer projesi. Dolayısıyla Arda Genç’i remiks albümünde farklı bir yönüyle de görme fırsatı yakalıyoruz.

Agency666’in kurucusu olduğu plak şirketi Psychocharmant Records’dan çıkan çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

[Kapak tasarımı: Birce Kırkova]

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...