Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amsterdam Dance Event 2024 programında ikinci tur sanatçılar açıklandı

ADE 2024’e Türkiye’den katılacak yerli ve diaspora sanatçılar arasında Mahmut Orhan, Avangart Tabldot, Carlita, Elif, Fred Lenix, Len Faki, Nene H, OGUZ, Sedef Adasï ve KARAH dahil çeşitli isimler var

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: Jasper ten Tusscher
  • 4 Eylül 2024
Amsterdam Dance Event 2024 programında ikinci tur sanatçılar açıklandı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amsterdam Dance Event (ADE), bu yıl 16-20 Ekim tarihleri arasında Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da birçok farklı mekanda gerçekleşecek olan etkinliklerinin ikinci tur DJ ve sanatçılarını açıkladı.

Beş günlük süreçte yaklaşık 3000 sanatçının sahne almasının beklendiği ADE 2024 sanatçı kadrosu, Carl Craig, Kerri Chandler, Marcel Dettmann, Moodymann, Adam Beyer, Amelie Lens, Anyma, Charlotte de Witte, Gene on Earth, Job Jobse, Mau P, Peach, Louie Vega, Martin Garrix, Chris Stussy, Palms Trax ve daha birçok isimle genişletildi. ADE 2024’ün ilk tur sanatçıları, Temmuz ayının ilk günlerinde açıklanmıştı.

Bu yıl ADE’ye Türkiye’den katılacak yerli ve diaspora sanatçılar arasında Avangart Tabldot, BASHKKA, Berkan V8, Beste Hira, Carlita, CEM, Elif, Fred Lenix, Gizem Öz, Hogir Göregen, KARAH, Len Faki, Loradeniz, Mahmut Orhan, Nene H, OGUZ, Sedef Adasï ve Spacer Woman yer alıyor.

Bu isimler, Honey Dijon, Four Tet, Peggy Gou, FJAAK, Brutalismus 3000, Major League DJz, The Martinez Brothers, Caribou ve Jeff Mills gibi dans müziğinin devleriyle birlikte etkinlikte boy gösterecek.

Elektronik müzik sektörünün belirleyici ve odak noktası organizasyonlarının başında gelen ADE, aynı zamanda yukarıda ismi geçen sanatçılardan bazılarının katılımıyla konferanslar, konuşmalar ve panel tartışmalarına da ev sahipliği yapacak. Söz konusu oturumlar, turneler, canlı etkinlikler ve sanatçıların kendilerini yeniden keşfetme süreçleri gibi konulara odaklanacak.

Festival, bu yılki edisyonunu kentin en ünlü kültürel mekanlarında gerçekleşecek tek seferlik açılış konserleriyle başlatacağını duyurdu. Van Gogh Müzesi'nde akustik performanslardan, caz şarkıcısı Greetje Bijma ile elektronik müzik sanatçısı Oceanic'in Bimhuis'teki sıra dışı düetine kadar özenle hazırlanan gösteriler şimdiden heyecan yaratıyor.

ADE biletlerinizi buradan alabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...