Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amy Becker Yeni Görsel-İşitsel Gösterisinin Tanıtımını The Pickle Factory'de Yapıyor

“Acrylic A/V: Synthetic Sensations” adlı etkinlik İngiltere ve İrlanda'da düzenlenecek tur ile birlikte açıklandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Şubat 2019
Amy Becker Yeni Görsel-İşitsel Gösterisinin Tanıtımını The Pickle Factory'de Yapıyor

Amy Becker, görsel-işitsel gösterisinin tanıtım etkinliği için The Pickle Factory'i seçti. Sanatçı Güney Londra'daki The Pickle Factory'de yepyeni bir görsel-işitsel etkinlik düzenleyecek.

Acrylic A/V: Synthetic Sensations isimli gösterisi ile Becker, club, dancehall, rap, jungle ve daha fazla türde imza haline gelmiş motiflerini geleneksel görsel-işitsel etkinlik tarzı ile birleştirecek.

Becker’ın yanı sıra Şifa ve Finbar Marcel gibi video ve grafik tasarımcılarının olduğu bir ekiple birlikte geliştirilen gösteride kullanılacak görseller Becker'ın 'Acrylic' dünyasının bir parçası olacak şekilde yakın zamandaki bir Tokyo gezisinin video görüntüleri ve etkinlik için özel hazırlanmış 3D animasyonlar kullanılarak tasarlandı.

Gösteri hakkındaki bir basın açıklamasında Becker, “Geçtiğimiz birkaç yıldır Acrylic markasını bir etkinlik dizisi ve radyo şovu olarak inşa ediyorum, uzun vadede ise bu markayı daha büyük noktalara getirmek istiyorum" dedi.

Sanatçı sözlerini, "İlhamımı, katılımcıların görsel-işitsel gösterileri deneyimleme şekillerinden ve bu deneyimleri yaratırken teknolojinin kullanılmasından alıyorum. Acrylic'in temsil ettiği, 'bir DJ set'inin ötesine geçerek, görsel-işitsel alana atılacak doğal bir adım' konseptine imzamı atmak istiyorum" şeklinde sürdürdü.

Bu görsel-işitsel gösteri için altı farklı tarihi kapsayan bir Birleşik Krallık ve İrlanda turu da açıklandı. Bristol, Manchester, Dublin, London gibi şehirlerde düzenlenecek etkinliğin kesinlik kazanan isimler arasında Kode9, LSDXOXO, Conducta, Jossy Mitsu ve birçok sanatçı var.

'Acrylic A/V: Synthetic Sensations' 20 Mart'ta gerçekleşecek. Acrylic'in Birleşik Krallık ve İrlanda tur tarihlerini görmek bu sayfayı ziyaret edebilir, etkinlik biletlerini buradan edinebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...