Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amy Thomson "Sanatçı Yönetimi ve Pazarlama" adlı ücretsiz bir kitap yayımlayacak

Swedish House Mafia'dan DJ Snake'e kadar birçok ismin arkasındaki kilit isim 20 yıllık tecrübelerini paylaşıyor

  • Furkan Kılıçaslan
  • 19 Mart 2020
Amy Thomson "Sanatçı Yönetimi ve Pazarlama" adlı ücretsiz bir kitap yayımlayacak

Modern müzik sektörünün en başarılı menajer ve yöneticilerinden biri olarak gösterilen Amy Thomson, Swedish House Mafia'dan DJ Snake'e, Kanye West'ten Gorillaz'a kadar uzanan 20 yıllık tecrübesini haftaya yayımlayacağı ücretsiz kitabında derliyor.

Geçtiğimiz yıl 18 yaşındaki kızının müzik endüstrisinin iç işleyini anlatan ve öğreten kaynakların eksikliğinden şikayet etmesini bunu bir fırsat olarak gören Thomson, kendi öğretilerini paylaştığı "Mind Your Own Business" adında bir kurs başlatmıştı. Bu kurslarda birçok öğrenciyle 5 günlük süre boyunca müzik haklarından markalaşmaya, pazarlamadan telif haklarına kadar konulardaki tecrübelerini paylaşan menajer, bu sefer dersleri için derlediği notlarını toplayarak '''Sanatçı Yönetimi ve Pazarlama'' adında ücretsiz bir kitaba dönüştürüyor.

Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren sektörümüz ve müzik alanında kariyer yapmak isteyen birçok insan için rehber olacağını düşündüğümüz bu kitabı ilerleyen günlerde Mixmag Türkiye ekibi olarak Türkçe halini de yayımlayıp sizlere kazandırmayı hedefliyoruz.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Furkan Kılıçaslan'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...