Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Beastie Boys, Spike Jonze imzalı yeni fotokitabını duyurdu

Kitap, grubun kariyerinden yüzlerce fotoğraf içeriyor

  • MUSTAFA TOKGÖZ
  • 15 Ocak 2020
Beastie Boys, Spike Jonze imzalı yeni fotokitabını duyurdu

Beastie Boys, Spike Jonze’nin yeni kitabının odak noktası olacak.

Amerikalı hip-hop grubuyla uzun soluklu bir yakınlığı olan Oscar ödüllü yönetmen, ilk fotoğraf kitabı ‘Beastie Boys'u bu yıl yayımlayacak.

17 Mart'ta yayımlanacak olan kitapta, grubun kariyeri boyunca Jonze tarafından çekilen yüzlerce fotoğraf yer alıyor. Beastie Boys'un kurucuları Michael “Mike D” Diamond ve Adam “Ad-Rock” Horovitz de projeye katkıda bulunanlar arasında.

2018'de Beastie Boys üyelerinin kendi kaleme aldıkları bir kitap yayımlanmıştı. Grubun New Yorklu bir hardcore punk grubundan rekor kıran hip-hop öncüleri haline geldikleri 40 yılı aşkın süreye ışık tutan 592 sayfalık kitapta çeşitli anektotlar, gün yüzüne çıkmamış fotoğraflar, orijinal çizimler ve mixtape çalma listeleri yer alıyor. Kitapta ayrıca Wes Anderson, Amy Poehler ve yeni fotokitabın yazarı Spike Jonze gibi grubun yakın çevresinden isimlerin katkıları da dikkat çekici bir unsur olmuştu.

Grup, geçen yıl 'Paul’s Boutique', 'Ill Communication', 'To The 5 Boroughs' albümleri ve 'The Root Down' adlı kısaçalarlarını renkli plak formatında yeniden piyasaya sürmüştü.

Spike Jonze imzası taşıyan ‘Beastie Boys’ adlı fotokitaba buradan ön sipariş verebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Mustafa Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...