Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Angel-Ho yeni albümünden ilk şarkısını paylaştı

'Kisses Taste Like Honey' isimli çalışma müzikseverlerin beğenisine sunuldu

  • AHMET AYDEMİR
  • 3 Mart 2020
Angel-Ho yeni albümünden ilk şarkısını paylaştı

Güney Afrikalı prodüktör ve şarkıcı Angel-Ho, ‘Kisses Taste Like Honey’ adlı yeni parçasını dinleyicileriyle paylaştı. Çalışma aynı zamanda sanatçının 24 Nisan'da çıkacak ‘Woman Call’ isimli albümünde de yer alan yapımlardan biri olacak.

Angel’ın mükemmel çıkışı yakaladığı ilk albümü olan ‘Death Becomes Her’, Hyperdub plak şirketi tarafından geçen sene yayımlanmıştı, şimdi onu takip eden yeni çalışması ‘Woman Call’ yayımlanmayı bekleyen yeni albümler arasında yerini aldı.

Yeni albümünde Angel-Ho için neo-pop dünyasının daha da genişlediğini görüyoruz. 1980’lerde başlayan çağdaş sanat akımı neo-pop, beraberinde çeşitli sokak sanatçılarını bir araya getiren popüler kültürün oluşturulmasında önemli bir yere sahiptir. Angel’ın yeni çalışmasında kullandığı nakarat ve çarpıcı vokallerle üstlenmiş olduğu cesur prodüksiyon ile albüm macerasında neo-pop izlerine rastlamak mümkün.

Tarihin güçlü kadın isimlerinden Kleopatra ve Amerikalı şarkıcı/yazar Maya Angelou gibi isimler, bu çalışmada sanatçının ilham kaynakları arasında.

"Büyürken dinlediğim şarkılar gibi besteler yapabilmenin her zaman hayalini kurardım, sanırım bunu başarabildim" diyen sanatçı, trans bir kadın olarak yeni müzik çalışmalarıyla kadınların ve LGBTQIA+ bireylerin sesinin daha fazla duyulmasına katkı sunmayı umuyor.

‘Woman Call’ albümünden paylaşılan ‘Kisses Taste Like Honey’ adlı parçayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Numune çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...