Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Angel Rada’nın çalışmalarını içeren derleme albüm Şubat’ta çıkıyor

Proje, Venezuelalı prodüktörün 1980 – 1989 arasındaki ilk döneminden parçalar içeriyor

  • MUSTAFA TOKGÖZ
  • 7 Ocak 2020
Angel Rada’nın çalışmalarını içeren derleme albüm Şubat’ta çıkıyor

Barcelona merkezli müzik şirketi El Palmas, Venezuelalı prodüktör Angel Rada’nın ilk dönem çalışmalarını içeren ikili bir uzunçalar albüm yayımlayacak.

'Rada: Tropical Cosmic Sounds From Space' adlı 22 parçalık albümün 11 Şubat’ta piyasaya sürülmesi planlanıyor ve müzisyenin 1980 -1989 arasındaki ilk dönem çalışmalarını içeriyor.

Derlemedeki parçalar, müzisyenin sahibi olduğu Uranium Records’tan o dönem yayımladığı Upadesa’, ‘Viveka’, ‘Continuvm’ ‘Armagedon & The Third Wave Revolution’ ve ‘Impressiones Etnosonicas’ isimli beş uzunçalardan alındı.

Albümle ilgili açıklamalarda bulunan Rada, “Bir noktada elektronik müzik gittikçe daha ticari ve pazarlarla uyumlu olmaya başladı, bu yüzden ters yöne gittik. Herkesin kulakları gerçek sesleri duymaya hazır değil, bazen bu karmaşık entelektüelite onları rahatsız edebiliyor. Hala aktifiz ve kendimize has yapımız halen işliyor, müziği sanatsal bir ifade biçimi olarak yüksek seviyede savunuyoruz” diye konuştu.

Projeden ilk tekliler olan 'Hiperspacio' ve ‘Caravanas' albümün piyasaya çıkışı öncesi müzik tutkunlarıyla paylaşıldı. Bu iki parçayı aşağıda dinleyebilir, projeye bu bağlantıdan ön sipariş verebilirsiniz.

'Elektronik Müzik 101' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Mustafa Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...