Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ANNA yeni teklisiyle her yerde mucizeler görüyor

‘I See Miracles Everywhere’ teklisini paylaşmanın heyecanını yaşayan Brezilyalı DJ/prodüktör, Sónar Istanbul’un ikinci gününde 29 Nisan’da Zorlu PSM’de

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: DENIS BOULZE
  • 17 Nisan 2023
ANNA yeni teklisiyle her yerde mucizeler görüyor

ANNA, ambient elektronik müzik albümü ‘Intentious’tan yeni bir tekli paylaştı.

‘I See Miracles Everywhere’ isimli solo tekli, bir diğer albüm parçası olan, ANNA’nın Laraaji’yle ortak çalışması ‘Receiving’ için Jon Hopkins’in hazırladığı piyano versiyonunu takip ediyor.

Sónar Istanbul’un 28-29-30 Nisan’daki programının ikinci gününde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne almaya hazırlanan sanatçı, ‘I See Miracles Everywhere’ parçasının arka planı ile ilgili şu sözleri sarf etti: "Bir dolunay gecesinde Barcelona sahilinde bisiklet sürerken, birdenbire güçlü bir duyguyla çevrelenmiş buldum kendimi. Yaşadığım o anlık durum, kalbimi açmamı ve etrafımı saran inanılmaz güzelliği ve mucizeleri görmemi sağladı. Kendi kendime ‘Vay canına, her yerde mucizeler görüyorum, her yerde mucizeler görüyorum’ dediğimi hatırlıyorum. Bu parça ile, bahsettiğim bu mucize duygusunu açılıp kapanan synth hatları, dalgalı ambiyanslar ve ses dokularıyla oluşturulan geniş bir ses düzeni aracılığıyla aktarmayı amaçladım.”

ANNA’nın yeni paylaşılan albüm teklisini aşağıda dinleyebilir, sanatçıyı Sónar Istanbul 2023 programı kapsamında Zorlu PSM'de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2023 | ZORLU PSM, 28-29-30 NİSAN 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...