Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ANNA ile ‘yeraltına yolculuk’

Brezilyalı sanatçı üç parçadan oluşan kısaçaları ‘Journey To The Underworld’ü Afterlife'tan çıkardı

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Ocak 2022
ANNA ile ‘yeraltına yolculuk’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Brezilyalı DJ/prodüktör ANNA, üç parçadan oluşan “Journey To The Underworld” isimli yeni bir kısaçalar albüm çıkardı.

Sosyal medya hesabından yaptığı duyurudan birkaç gün sonra tüm dijital platformlarda yerini alan çalışma, Afterlife'tan çıktı.

Yeni projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı, “Mart 2020’den bu yana üzerimde herhangi bir baskı olmadan müzik yapıyorum. Dans pistlerinde yüksek reaksiyon yaratacak işlere odaklanmak ve farklı seslerle, farklı stillerle denemeler yapmak beni rahatlatıyor. Bu süreç boyunca daha önce farkında olmadığım yaratıcı özelliklerimi keşfettim. Ambient müzik yaptım, ayrıca ses tedavisi üzerine çalışmalar yapıyorum ve bu, ses frekanslarını belirli bir amaç doğrultusunda bilinçli şekilde kullanabilmem konusunda bana yardımcı oldu. Frekansların ve müziğin aşk, eğlence, düşünme gibi insani durumları nasıl harekete geçirebildiğini öğrendim, böylece yaptığım işe yeni ve büyük bir amaç kazandırmış oldum. Tüm bu tecrübeler, içinde bulunduğum oldukça zor zamanları atlatmamı sağladı” şeklinde konuştu.

ANNA'nın yeni kısaçalarında projeye ismini veren parçanın yanı sıra “Surrender” ve “Dissolution” isimli iki yapım daha bulunuyor. Tüm çalışmaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...