Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

A$AP Rocky Stockholm'de tutuklandı

Dünyaca ünlü sanatçı iki hafta daha gözaltında kalabilir

  • Furkan Kılıçaslan
  • 6 Temmuz 2019
A$AP Rocky Stockholm'de tutuklandı

Gerçek adı Rakim Mayers olan 30 yaşındaki dünyaca ünlü müzisyen, yapımcı ve model A$AP Rocky, geçen Pazar günü Stockholm'ün şehir merkezinde kavgaya karıştığı gerekçesiyle Çarşamba günü tutuklanmıştı.

Dün ise savcılık sanatçının 19 Temmuz'a kadar gözaltında tutulmasında karar kıldı. Mahkeme sözcüsü gözaltı süresinin uzatılması hakkında, “Serbest bırakılması halinde, yargılanma veya mahkumiyetten kaçma veya ülkeyi terketme ihtimalinden dolayı sürenin uzatıldığını” belirtti.

Tutuklanmasından önce ilk olarak Pazar günü ortaya çıkan görüntülerde A$AP Rocky'nin bir kişiyi sokakta yere fırlattığı görülüyordu. Bu videonun İsveç basınında geniş yer bulmasının ardından Rakim Mayers ve ekibi tutuklandı. Ancak sanatçının kendi Instagram sayfasından iki tane erkeğin sürekli Mayers ve ekibini takip ettiği, sözlü olarak taciz ettiği görünen videolar yayınlandı. Instagram'da, "Benim hayranlarım değiller, uyuşturucu bağımlısı gibi gözüküyorlar. 4 blok boyunca uyarmamıza rağmen bizi takip ettiler ve yanımızdan geçen iki kadını taciz ettiler" gönderisiyle paylaşılan videoda A$AP Rocky ve ekibinin iki erkeğe defalarca "Biz burada kavga istemiyoruz, takip etmeyi bırakın" dediği duyuluyor. Videoda aynı zamanda bir erkeğin sanatçının güvenliğine kulaklık ile vurmaya çalıştığı da açıkça görülüyor.

Rapçi hakkında yöneltilen suçlumalar nitelikli saldırıdan saldırıya düşürülse de soruşturmanın iki hafta içinde tamamlanmaması durumunda savcılığın sanatçıyı iki hafta daha gözaltında tutması için başvuru yapma hakkı var.

***Yeni haberler geldikçe güncellenmeye devam edilecektir.***

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...