Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Avicii'nin 'Tough Love' parçasına Tiësto dokunuşu

Tiësto, Avicii’ye olan saygısını sanatçının son şarkılarından olan ‘Tough Love’a yaptığı titiz remiksle gösterdi

  • SUDE GERGEROĞLU
  • 26 Haziran 2019
Avicii'nin 'Tough Love' parçasına Tiësto dokunuşu

Avicii’nin ölümünden sonra çıkan ve yalnızca iki hafta önce yayınlanan albümü ‘TIM’den parçaların, dans müziğinin önde gelen isimleri tarafından remiksleneceğinden kuşkumuz yoktu. Lucas & Steve ve Laidback Luke gibi pek çok isim çoktan İsveçli dahinin işlerini remiksleme ayrıcalığına erişmişti.

Geçtiğimiz günlerde ise, albümdeki teklilerden 'Tough Love'a yapılan çok özel bir Tiësto remiksi müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Avicii’nin usta temelleri üzerine inşa edilen remikse, Agnes ve Vargas & Lagola'nın büyüleyici ve yeniden işlenmiş vokalleri etrafındaki keyifli piyano melodileri eşlik ediyor. Avicii’nin, şarkının orijinali için yakalamak istediği oryantal hava eksik olsa da, Tijs bizi hayal kırıklığına uğratmayarak kendisini yansıtan synthleri ve davulları sorunsuz bir biçimde harmanlıyor.

Ocak ayında 50 yaşına giren yıldız sanatçının, kattığı yorumla daha da enerjik hale getirdiği parçaya kalabalıkları canlandıracak bir karakter kattığı hissediliyor. Parça piyasaya sürülmeden önce Tiësto’nun Mayıs ayındaki EDC Japonya konserinde ilk kez dinleyiciyle buluşmuş ve hayranlarından tam not almıştı.

‘Tough Love’ Tiësto remiksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...