Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Avustralya’da kontrol edilemeyen yangına sanatçılar ve plak şirketlerinden destek

Mall Grab, Lou Karsh ve DJ Plead’in aralarında olduğu bir grup sanatçı yangının yol açtığı yaraların sarılması için harekete geçti

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: MATTHEW ABBOTT
  • 7 Ocak 2020
Avustralya’da kontrol edilemeyen yangına sanatçılar ve plak şirketlerinden destek

Avustralyalı bir grup sanatçı, yayımlanmamış müzik çalışmalarını Bandcamp’te paylaşarak elde edilecek geliri yangının yol açtığı zararın karşılanması için ayrılan fona aktaracağını açıkladı.

Mall Grab, Lou Karsh, DJ Plead, Cop Envy, Escape Artist, Logic1000, iota ve Barking’in aralarında olduğu pek çok isim, Bandcamp’te paylaştıkları müzik çalışmalarından elde ettikleri geliri yangının kontrol altına alınması için uğraş veren itfaiye teşkilatlarına, yaraların sarılması için çalışan Kızılhaç’a ve çeşitli yardım fonlarına aktaracak.

Butter Sessions, Animals Dancing, Pelvis, Superconscious Records, Salt Mines, Pharmaceutical Audio, Burning Rose ve NLV Records gibi yerel plak şirketleri ve şimdilik Public Possession ile ESP Institute gibi uluslararası plak şirketleri de belirli bir süre boyunca tüm kataloglarından elde edecekleri geliri Avustralya’daki ilgili kuruluşlara bağışlayacağını bildirdi.

Ülkedeki yangın krizi, son aktarılan bilgilere göre en az 24 insanın ve 500 milyonu aşkın hayvanın yaşamına mal oldu. 1.700’ün üzerinde ev kullanılamaz duruma gelirken 6 milyon hektarlık alan kül oldu. Söz konusu alan, Belçika yüz ölçümünün iki katına denk geliyor.

Subsonic Music Festival, Lost Paradise ve Falls Festival'ın yangın nedeniyle organizasyonlarını iptal ettiği ülkede 24 Ocak’ta başlaması planlanan Rainbow Serpent Festival alanının bir bölümü yangından etkilendiği için belirsizlik halen devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla yardım kuruluşlarına ayrıca doğrudan bağış yapabilirsiniz.
Australian Red Cross Disaster Relief And Recovery
New South Wales Rural Fire Service
Country Fire Authority Victoria
Fire Relief Fund For First Nations Communities
NSW Wildlife Information, Rescue And Education Service
Salvation Army Disaster Appeal

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...