Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Belfast’ta Düzenlenecek AVA Festival’in İlk İsimleri Açıklandı

Festivalin bu yılki beşinci etkinliği için Ben UFO, JASSS ve Avalon Emerson da dahil olmak üzere 60'tan fazla sanatçı kesinlik kazandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Ocak 2019
Belfast’ta Düzenlenecek AVA Festival’in İlk İsimleri Açıklandı

Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta düzenlenecek AVA Festival’de çalacak ilk sanatçılar belli oldu.

İçinde konferans programı da barındıran festivalin beşinci etkinliği bu yıl 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik, 2 Haziran Pazar günü düzenlenecek kapanış partisi ile sona erecek.

Festival için açıklanan 60'tan fazla sanatçının bazıları ise şunlar: Ben UFO, Avalon Emerson, MCDE, Palms Trax, Rebekah, Mall Grab, Len Faki, Call Super, Daniel Avery, Ben Sims, Honey Dijon, Blawan, Horse Meat Disco, The Black Madonna, Courtesy, JASSS, Skatebård, Willow ve Eclair Fifi.

Her zaman olduğu gibi, Saoirse, Cromby, Brame & Hamo, Krystal Klear, Or:la, Sally C, Swoose, The Drifter, Timmy Stewart & JMX, Holly Lester, Hammer, Myler ve Nez gibi çok sayıda İrlandalı isim de kabinde yerini alacak.

Ayrıntılı programı henüz açıklanmayan konferans ise bu sene tekrar The MAC'te düzenlenecek.

AVA Festival 2019'a az bir süre kala festival ekibi, 15 Mart’ta Londra Printworks'te aralarında Hunee, Job Jobse ve Joy Orbison gibi isimlerin de olduğu bir parti düzenliyor.

Aşağıda festivalin ön sunum videosunu izleyip tüm line-up'ı görebilirsiniz.

[Fotoğraf: Grant Jones]

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...