Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Idris Elba yeni Netflix dizisi ‘Turn Up Charlie’de hayat mücadelesi veren DJ rolünde

Idris Elba şimdi hem gerçek hayatta hem de ekranlarda DJ

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Ocak 2019
Idris Elba yeni Netflix dizisi ‘Turn Up Charlie’de hayat mücadelesi veren DJ rolünde

Netflix yeni komedi dizisi “Turn Up Charlie”de Britanyalı aktör Idris Elba’nın yer alacağını duyurdu. Elba’yı Turn Up Charlie’de zorluklara göğüs geren bir DJ rolünde izleyeceğiz.

Bir sonraki James Bond olarak seçileceğine dair söylentileri takiben Idris Elba, film sektöründe olduğu gibi dışında da önemli adımlar atmaya devam ediyor. İngiliz garage müziğinin önemli temsilcilerinden Elba, DJ’lik kariyerinde de ilerlemeye devam ediyor. Mixmag'in The Lab LDN’daki DJ performansının ardından, sanatçının Coachella 2019 sahne listesinde olduğu duyurusu yapılmış, ayrıca sanatçı yakın bir süre önce kendi plak şirketi 7Wallace Music’i hayata geçirmişti.

Elba'nın DJ şovlarında ortaya koyduğu beceri canlandıracağı Charlie karakterindeki performansında da kendini gösterecek. Charlie karakteri, hayatını düzene sokmak için en iyi arkadaşının problemli bir çocuk olan kızına istemeyerek "dadı"lık yapmak zorunda olan, müzmin bir bekar olarak hayat mücadelesi içinde debelenen bir DJ.

Yönetmen/prodüktör Gary Reich ve Elba işbirliğiyle ortaya çıkan bir proje olan dizinin 15 Mart'ta yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Turn Up Charlie çekimlerinden bazı fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...