Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Beyrut'un Efsane Gece Kulübü B018 Fütüristik Yeni Tasarımı İle Kapılarını Yeniden Açtı

B018 yeni bir sayfa açıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Aralık 2018
Beyrut'un Efsane Gece Kulübü B018 Fütüristik Yeni Tasarımı İle Kapılarını Yeniden Açtı

Lübnan'ın önde gelen gece kulübü B018 aylar süren yeni ve fütüristik tasarımı ile bu ay yeniden kapılarını açtı. Kulüp, Beyrut gece hayatının 1994'ten bu yana efsanevi odak noktalarından biri olmuş ve Seth Troxler, Marco Carola, Slam gibi pek çok sanatçıya ev sahipliği yapmıştı.

İkonik üstü açık mekan Lübnanlı mimar Bernard Khoury tarafından yeniden tasarlandı. Mekanı "diğer hiçbir yere benzemeyen bir yer" olarak tanımlayan Khoury, "B018 Ortadoğu gece hayatının ikonik mekanlarından biri ve etkisi tartışılmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Kulübün yönetim kurulu danışmanı Tony Ramy, "B018 yeni bir sayfa açıyor ve ben yenilikçi tasarım ve etkin yönetim anlayışının B018’in sektör liderliği pozisyonunu elinde tutmasına katkı sağlayacağına inanıyorum" sözleri ile mekanın iddiasını dile getirdi.

İlk açıldığında çalışma saatleri sonrası tercih edilen bir mekan olan B018, bugün late night house, techno, canlı müzik ve ziyaretçilerinin beğenisine sunduğu elit mutfağı gibi birçok farklı özelliğiyle sosyalleşme imkanı sunmakta.

Kulüp 22 Aralık Cumartesi gecesi Kaluki Musik sunumuyla Skream, Pirate Copy ve Pete Zorba'yı ağırladı.

B018 ile ayrıntılı bilgiye mekanın internet sitesinden ulaşabilir, ayrıca Beyrut’un dinamik eğlence ve müzik atmosferini bu bağlantı aracılığıyla daha yakından tanıyabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...