Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Billie Eilish İlk Albümünü Yayınladı

“When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”

  • SEREN SARI
  • 27 Nisan 2019
Billie Eilish İlk Albümünü Yayınladı

2016 yılında seslendirdiği 'Ocean Eyes' şarkısıyla dikkat çekici bir çıkış yakalayan, devamında yine ses getiren tekli ve kısaçalarlara imza atan Amerikalı sanatçı Billie Eilish ilk albümünü yayınladı.

Yetenekli söz yazarı ve şarkıcı Billie Eilish otantik bir tona bürünen tutkulu sesiyle hissizlik ve acının çelişkisini betimlediği ve “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” ismini verdiği ilk albümünde dinleyicileri aklından geçenlere konuk ediyor.

Minimalist pop’un derinliklerinde ön plana çıkan, çağdaş standartlardan daha düşük bir ses kalitesine sahip ve kimi zaman kayıt kusurlarının duyulabilir olduğu müziğin estetiğini mükemmel bir şekilde yansıtan vokaller, kardeşi Finneas O’Connell’ın akıldan çıkmayan ve şiddetli prodüksiyonu ile tamamlanıyor. Ustalıkla yığılmış ve zevkli melodilerle yakaladığı uyum ile Eilish’in sesi ise repertuvarında dikkatleri üzerine çeken unsurların başında geliyor.

18 yaşında ortaya koyduğu ve müziğine yansıttığı olgunluk kesinlikle etkileyici. Billie, 14 parçalık albümünü dinleyicilerin beğenisine sunduğu “you should see me in a crown”, “wish you were gay”, “when the party is over” ve “burry a friend” adlı 4 tekli ile daha önce test etmişti.

29 Mart'ta müzikseverlerle buluşan albüm Eilish'in takındığı kişiliğe uygun bir giriş parçası ile başlıyor.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...