Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Rebolledo'dan Yeni Ortak Çalışma: 'The Fog and The Forest'

Paulor ile stüdyodaki güçlerini DGTL Records için birleştiren Rebolledo, 25 Nisan Perşembe M Music Presents etkinliğiyle Module İstanbul'da

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Nisan 2019
Rebolledo'dan Yeni Ortak Çalışma: 'The Fog and The Forest'

İstanbul'da ilk kez düzenlenecek M Music Presents etkinlikleri kapsamında 25 Nisan Perşembe günü Module İstanbul'da sahne alacak olan Rebolledo, kendisi gibi bir diğer Meksikalı DJ/prodüktör Paulor ile stüdyoda iş birliğine giderek 'The Fog and The Forest' adlı yeni bir ortak çalışmaya imza attı.

İçinde HAAi, Axel Boman ve JP Enfant'tan birer parça barındıran toplam dört parçalık kısaçalar DGTL Records etiketiyle 12 Nisan'da müzikseverlerle buluştu.

Pachanga Boys, Hippie Dance, TOPAZdeluxe, M.N. Roy ve Mayan Warrior gibi birçok önemli projede küratör, tasarımcı ve DJ/prodüktör olarak adı geçen Mauricio Rebolledo, kendini ileri görüşlü bir 'deneyim tasarımcısı' olarak tanımlıyor. Saykadelik tempolar ve dalgalanan sentetik baslarla öne çıkan müziği ise dinleyenlerde bir trance hali yaratmasıyla biliniyor. Egzotik stiliyle moda dünyasıyla da güçlü bir bağ kuran Rebolledo'nun parçaları Chanel, Maison Martin Margiela, Versace gibi markaların podyum şovlarında kullanıldı.

Rebolledo, yıllar içerisinde hem solo hem de Pachanga Boys'un bir parçası olarak
Röyksopp, Tiga, John Talabot, Pional, Jagwar Ma gibi isimlerin popüler remikslerine imza attı. Sanatçı son olarak 21 Nisan'da DGTL Amsterdam Festival'deki Resident Advisor sahnesinde kabin başına geçmişti.


Rebolledo'nun Paulor ortaklığıyla 12 Nisan'da DGTL Records'tan çıkan 'The Fog and The Forest' parçasını aşağıda dinleyin. Sanatçıyı M Music Presents etkinliği kapsamında 25 Nisan Perşembe Module İstanbul'da dinlemek için burayı tıklayın.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...