Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Björk'ün 'Utopia' boxset paketi el yapımı kuş flütleri de içerecek

Tam da Björk'ün yapacağı bir hareket

  • EMRE ESKİHORAN
  • 25 Ağustos 2019
Björk'ün 'Utopia' boxset paketi el yapımı kuş flütleri de içerecek

Björk, 2017 yılında çıkardığı albümü 'Utopia'ya ait bir boxset ürününü, içinde bulunan 14 el yapımı kuş flütü ile birlikte piyasaya çıkaracak.

İzlandalı şarkıcının kariyeri bugüne kadar ilginç ve kendine özgü olaylar ile dolu olduğu için böyle bir ürün ortaya çıkartacak olması şaşırtıcı değil. Paket içeriğinde her birini Björk’ün seçtiği kuşların türlerinin tanıtıldığı ve detaylı anlatımlarının bulunduğu bir kitapçık da olacak.

Deneysel tarzıyla bilinen Arca'nın yapımcılığını üstlendiği 'Utopia' albümünün kuş flütleriyle nasıl bir bağlantısı olduğu merak ediyorsanız, Björk aradaki ilişkiyi şöyle açıklıyor: "Utopia, kuş sesi ve sonik synth/kuş sesi, kuş sesi/flüt, flüt/synth karışımlarının bir ürünü. Bütün albümde de böyle bir hava var. Bu yüzden belirli kuş seslerinin aynılarını taklit edebilen bu el yapımı tahta flütleri bulduğum zaman çok heyecanlanmıştım. Sanırım sizlerin de bu deneyimi benimle paylaşma şansı olsun istedim. Keyfini çıkarın!"

Sanatçı, içinde 'Utopia'dan şarkılar, videolar, görüntüler ve bugüne kadar yayınlanmamış enstrümantal parçalar olan bir USB belleğin de bulunduğu bu çalışmada Fransız şirket Quelle Est Belle ile çalıştı.

'Utopia Bird Call Boxset', 1 Kasım'da One Little Indian plak şirketi aracılığıyla piyasaya çıkacak. 500 sterlin değerindeki boxset paketi için buradan ön sipariş verebilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...