Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Flume prodüktörler için açık kaynaklı ses tasarımları paylaştı

Flume'dan prodüksiyonlarınıza ücretsiz katkı

  • ONUR ATEŞ
  • 18 Ağustos 2019
Flume prodüktörler için açık kaynaklı ses tasarımları paylaştı

2 Ağustos'ta çıkardığı 'Quits' kısaçalar albümünün heyecanını üzerinde taşıyan Avustralyalı DJ/prodüktör Flume (Harley Edward Streten), #FlumeSounds olarak adlandırdığı ses tasarımlarını prodüktörler için ücretsiz ve açık kaynaklı olarak paylaştı.

Flume'un prodüksiyon çalışmalarında uzun yıllar içinde oluşturduğu ses arşivi belirli periyotlarda sanatçının YouTube ve diğer sosyal medya hesaplarında duyuruluyor olacak. İlk #FlumeSounds paylaşımı 12 adet ses tasarımı içeriyor.

Ses paketlerinin paylaşımında Flume görsel sanatçılardan da destek alıyor. İlk paylaşımın duyurulduğu YouTube videosunda Streten'in bir süredir beraber çalıştığı Jonathan Zawada'nın görsel çalışmaları göze çarpıyor.

Ekim sonlarına kadar ABD, Kanada ve Avustralya'da turnede olacak sanatçı, 29 Ekim Berlin, 30 Ekim Turin, 3 Kasım Paris ve 13 Kasım Manchester performanslarıyla Avrupa'daki dinleyicileriyle bir araya gelecek.

#FlumeSounds serisinin ilk ses paketini aşağıda dinleyebilir, bu bağlantı aracılığıyla indirerek prodüksiyon çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...